Bevaringsværdig konstruktionsingeniør

Vi søger en erfaren konstruktionsingeniør til at arbejde med den eksisterende bygningsmasse, herunder specielt fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Vores nye kollega skal være en fagligt velfunderet konstruktionsingeniør med minimum 5 års rådgivererfaring og interesse for renoverings- og ombygningsopgaver i den eksisterende bygningsmasse. Du brænder for at bringe historiske og bevaringsværdige bygninger op til moderne standard, og nyder de udfordringer, det giver at arbejde med gamle håndværksløsninger og materialer.

Vores arbejde
ØLLGAARD har et stærkt hold af 8 dygtige konstruktionsingeniører, der er gode til at udfordre og støtte hinanden. Den enkelte er selv med til at definere sin rolle og følger projekterne gennem hele processen. Vores fokus ligger på kvalitet og på at skabe værdi for kunden.

Vi bruger vores faglige viden kreativt i tæt samarbejde med arkitekter og bygherrer. Det gælder om at finde de bedste løsninger på den aktuelle udfordring. Her er det lysten, der driver værket.

En del af teamet
Som en del af ØLLGAARD får du rig mulighed for at forfølge dine interesser. Du kan skabe den optimale balance mellem arbejde og fritid og opdyrke det fagområde, som du brænder for, så længe det passer ind i helheden. Vi tror på frihed under ansvar, og vores beslutningsveje er så tilpas korte, at vi hurtigt kan omsætte gode ideer til handling. Det skaber positive og engagerede medarbejdere, som supplerer hinanden.

ØLLGAARD fungerer som et stærkt fællesskab med plads til den enkelte. Det gør det sjovt at gå på arbejdet. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i ØLLGAARD her.

Ansøgning

Send os dit CV samt et par ord om dine ønsker og din motivation, hvis du har erfaringen, og kan se dig selv som en del af ØLLGAARD. Vi glæder os til at høre fra dig.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
Tlf. 3961 0161
www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk