Bygherrerådgivning

Når de første tanker tænkes til et nyt byggeprojekt eller lignende, er der allerede her en række meget vigtige forhold der skal undersøges, eks. budget- og driftsforhold, forundersøgelser af grunde og bygninger, behovs- og risikoanalyser og overordnet planlægning af hele processen m.m.

Som bygherrerådgiver styrer vi sikkert vores bygherre gennem hele den komplicerede planlægningsproces, og sørger for, at bygherrens ønsker og behov bliver omsat til de rette tekniske, funktionelle og æstetiske løsninger. Når byggeriet skal gennemføres fungerer vi som bygherrens ”vagthund” og sørger for, at der gennem samarbejde mellem alle implicerede parter, opnås det forventede resultat.

Renovering af trykforøgerstation

Totalrenovering af eksisterende trykforøgerstation med nyt pumpeanlæg samt tre nye ø400 ledninger i 1,5-2 meters dybde forud for idriftsættelse af Frederiksberg Forsynings nye vandværk.

Læs mere
CLT tilbygning til Frederiksborg byskole

Bæredygtig udvidelse af Frederiksborg Byskole med en kombineret fritidsordningen og indskolingen i CLT.

Læs mere
Nybygget spejderhus

Nybyggeri af 445 m2 moderne, multifunktionelt spejderhus på Brønshøjvej 29 i København. Spejderhuset er projekteret som bæredygtig industriel arkitektur.

Læs mere
Renovering af Pumpestation

Ombygning og renovering af pumpestation fra 1922. Pumpestationen består af en ventilbygning over terræn med kælder i to etager.

Læs mere
Facility management for ejerforening i Hellerup

Facility Management for Ejerforeningen St. Taffelbay med 160 lejligheder på Phistersvej og Vingårdsalle i Hellerup

Læs mere
Børnehuset Gyldensten

Om- og tilbygning af tidligere specialskole til ny daginstitution i Frederikssund. Projektet omfatter 397 m2 ombygning og renovering samt 480 m2 nybyggeri.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk