Erfaren tværfaglig projektleder
inden for byggeri og anlæg

ØLLGAARD søger en dygtig tværfaglig projektleder, som vil være med til at styre og koordinere projekter for landets bedste bygherrer.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører er en traditionsrig virksomhed med 40 søde, sjove og støttende kolleger, spændende bygherrer, projekter inden for forsyning, byggeri og fredede ejendomme, fokus på den enkeltes faglige og personlige udvikling og højt til loftet i en charmerende villa i Hellerup. Vi vil gerne have dig med på holdet, hvis du er en erfaren projektleder og formår at sikre den højeste standard for teknisk rådgivning gennem hele projektforløbet fra det indledende møde til aflevering og 1 års eftersyn.

Jobbet
Du får en afvekslende hverdag i tæt samarbejde med vores sagsingeniører og fagspecialister. Opgaverne spænder fra nybyggerier til ombygning og renovering. I øjeblikket er vi f.eks. ved at projektere en ny apoteksenhed for Køge Hospital, vi har gennem mange år stået for renovering og vedligehold af det fredede Esrum Kloster, af større transformationsopgaver kan nævnes det gamle Danmarks Akvarium og et nyt domicil for Ældresagen, og så har vi flere CLT-byggerier i gang, hvoraf det første er færdigt.

Det bliver din opgave at styre de projekter, du bliver tilknyttet, fra opstarts- og designfasen til den endelige aflevering. Du skal udarbejde tilbud, allokere ressourcer, stå for den tværfaglige koordinering og tidsstyring og sikre overholdelse af deadlines og økonomi. Ved at skabe et forudsigeligt og trygt projektforløb er vi i stand til at fastholde og udbygge forholdet til vores bygherrer

Dine kompetencer

Du er uddannet ingeniør eller lignende og har solid erfaring med projektledelse inden for rådgiverbranchen. Du arbejder struktureret, selvstændigt og med stort overblik og overskud. Du har en positiv tilgang til opgaverne, og formår af facilitere samarbejde og skabe inspiration, engagere og motivere.

Derudover skal du kunne overskue hele byggeprocessen og sætte dig ind i de udfordringer, som kan opstå undervejs i processen frem til færdiggørelse. Du har erfaring med planlægning og styring af projekter og projekteringsforløb, herunder projektorganisationens opbygning, scope, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø, koordinering og kommunikation. Det er din rolle at sikre god ledelse og engagement i dine projekter med løbende opfølgning på kvalitet.

Arbejdspladsen
Vi holder til i en hyggelig villa i Hellerup omgivet af en dejlig have og gode parkeringsmuligheder. Vores ambition er at skabe en sjov, rummelig arbejdsplads med god plads til den enkelte. Du bliver en del af et fast sammentømret team, som indbyrdes supplerer og støtter hinanden. Du får søde kolleger og gode muligheder for at opdyrke dine interesseområder og skabe en passende balance mellem arbejde og fritid. ØLLGAARD tror på frihed under ansvar, og vores beslutningsveje er så tilpas korte, at vi hurtigt kan omsætte gode ideer til handling.

Samtidig får du rig lejlighed til at udvikle dig fagligt og personligt. ØLLGAARD bruger målrettet uddannelse for alle fag til at fastholde et højt fagligt niveau, alle får løbende tilbudt efteruddannelse, og vi er i øjeblikket i gang med længere uddannelsesforløb i projektledelse samt jura og aftaleret for samtlige medarbejdere.

Ansøgning
Send dit CV samt et par ord om dine ønsker og din motivation til job@nullollgaard.dk, hvis du har erfaringen, og kan se dig selv som en del af ØLLGAARD. Vi indkalder løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
Tlf. 3961 0161
job@nullollgaard.dk

ØLLGAARD er Danmarks ældste ingeniør og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden. Vi er 40 engagerede kolleger, der arbejder seriøst med at skabe de bedste løsninger for hver enkelt samarbejdspartner. På den måde har vi opbygget stærke kompetencer inden for vores kerneområder, som er forsyning, byggeri og energi.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk