ØLLGAARD søger praktikant i efteråret 2023

Er du vores nye bygningskonstruktør?

En af vores konstruktører vil læse videre til civilingeniør. Derfor søger vi en bygningskonstruktørstuderende, der har lyst til et lærerigt praktikophold med henblik på efterfølgende studiejob og fastansættelse i en ambitiøs rådgivende ingeniørvirksomhed i Hellerup.

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig en afvekslende hverdag, hvor du kommer til at designe såvel hele bygninger som spændende bygningsdetaljer i Revit. Sammen med et team af dedikerede og erfarne kolleger er det din opgave at omdanne ingeniørernes skitser til komplekst projektdesign. Du får mulighed for at lære og tilegne dig brede kompetencer og færdigheder inden for BIM-modellering og byggeri med de IKT-krav, der stilles til den aktuelle opgave. Samtidig får du godt 40 dygtige kolleger, der gerne deler ud af deres erfaring med og viden om de forskellige tekniske specialer. Målet er at give dig det bedst mulige fundament for din videre uddannelse og arbejde inden for rådgiverbranchen.

Om dig

Du er bygningskonstruktørstuderende med særlig interesse for produktionsmetoder og kvalitetssikring inden for byggeri og anlæg. Du kender nogle af de digitale værktøjer, der anvendes til bygningsdesign, og har mod på at lære mere. Det er en fordel, hvis du kender byggebranchen og f.eks. har en forudgående uddannelse som håndværker.

Om ØLLGAARD

I ØLLGAARD bliver du en del af et engageret og uformelt tværfagligt miljø, hvor alle brænder for at finde de tekniske løsninger, der kan hjælpe bygherrer og arkitekter til at realisere deres byggeprojekter. Vi har kontor i en hyggelig gammel villa i Hellerup, hvor der er højt til loftet og bordtennis i haven. Her er frokostordning, fleksible arbejdsforhold, god stemning, plads til forskellighed og stærkt sammenhold med kolleger, der ofte samles efter arbejdstid til sport, spil eller en hyggelig aften i byen.

Send os dit CV og en ansøgning, hvis du kan se dig selv som en del af holdet. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter processen, når den rette kollega dukker op.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Kirsten Sørensen på kis@nullollgaard.dk.

Det er ØLLGAARDs politik at påskønne gode praktikforløb med en erkendtlighed.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter processen, når den rette praktikant dukker op. Vi glæder os til at høre fra dig.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
Tlf. 3961 0161
job@nullollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk