Leder inden for energi og VVS

ØLLGAARD søger en ambitiøs og fagligt stærk leder, som vil være med til at præge udviklingen inden for energi og VVS.

Vi tilbyder en karrierestilling med udviklingspotentiale
Du bliver en del af vores VVS- og energiteam, der i øjeblikket består af 4 engagerede og ultradygtige fagspecialister. Dem skal du kunne matche og inspirere, så I udnytter jeres fælles kompetencer bedst muligt. Du får en afvekslende hverdag med en del opsøgende og udadvendt arbejde. Samtidig skal du have styr på detaljen og være en knivskarp projektleder.

ØLLGAARD er en gammel virksomhed med en yngre ledergruppe, der ikke er bange for at gå nye veje i bestræbelserne på at indfri vores fælles visioner. Nu søger vi en dynamisk og udadvendt leder med fingeren på pulsen inden for VVS og energi. Vi tilbyder et godt job med spændende udviklingspotentiale, hvis du har ambitionerne og evner at løfte opgaven.

Du er kvalitetsbevidst og fagligt velfunderet
Du er ambitiøs og har solid erfaring som rådgiver.
Du er et fagligt fyrtårn og ved, hvad der rører sig i branchen.
Du har et stort netværk samt et godt salgsgen, og i tæt sparring med de andre ledere vinder du opgaver til huset.
Du har gode menneskekundskaber og formår at forankre afdelingen og bidrage til et attraktivt arbejdsmiljø.

Ansøgning
Send dit CV og en ansøgning mærket ‘Leder – Energi og VVS + dit navn’ til job@ollgaard.dk. Du er velkommen til at kontakte partner og afdelingsleder Claus Lind på 21 43 75 61, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er Danmarks ældste ingeniør og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden. Vi er 36 engagerede kolleger, der arbejder seriøst med at skabe de bedste løsninger for hver enkelt samarbejdspartner. På den måde har vi opbygget stærke kompetencer inden for vores kerneområder, som er forsyning, byggeri og energi.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@ollgaard.dk