Erfaren tværfaglig projektleder

ØLLGAARD søger en dygtig tværfaglig projektleder, som vil være med til at styre og koordinere projekter for landets bedste bygherrer.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører er en traditionsrig virksomhed med 46 søde, sjove og støttende kolleger. Vi arbejder for spændende bygherre med at udvikle projekter inden for forsyning, byggeri og fredede ejendomme. Arbejdet udføres med fokus på den enkeltes faglige og personlige udvikling. Vi vil gerne have dig med på holdet, hvis du er en erfaren projektleder og formår at sikre den højeste standard for teknisk rådgivning gennem hele projektforløb fra det indledende møde til aflevering.

Jobbet
Du får en afvekslende hverdag i tæt samarbejde med vores sagsingeniører og fagspecialister. Opgaverne spænder fra nybyggerier til ombygning og renovering. Det bliver din opgave at styre projekterne fra opstarts- og designfasen til den endelige aflevering. Du skal udarbejde tilbud, allokere ressourcer, stå for den tværfaglige koordinering og tidsstyring og sikre overholdelse af deadlines og økonomi. Ved at skabe et forudsigeligt og trygt projektforløb er vi i stand til at fastholde og udbygge forholdet til vores bygherrer

Dine kompetencer
Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har anden teknisk baggrund og har solid erfaring med projektledelse inden for byggeri. Du arbejder struktureret, selvstændigt og med stort overblik og overskud. Du har en positiv tilgang til opgaverne, og formår af facilitere samarbejde og skabe inspiration, motivation og engagement.

Derudover skal du kunne overskue hele byggeprocessen og sætte dig ind i de udfordringer, som kan opstå undervejs i processen frem til færdiggørelse. Du har erfaring med planlægning og styring af projekter og projekteringsforløb, herunder projektorganisationens opbygning, scope, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø, koordinering og kommunikation. Det er din rolle at sikre god ledelse og engagement i dine projekter med løbende opfølgning på kvalitet.

Arbejdspladsen
Vi holder til i en hyggelig villa i Hellerup omgivet af en dejlig have og gode parkeringsmuligheder. Vores ambition er at skabe en sjov, rummelig arbejdsplads med god plads til den enkelte. Du bliver en del af et fast sammentømret team, som indbyrdes supplerer hinanden. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og for at skabe en passende balance mellem arbejde og fritid. ØLLGAARD tror på frihed under ansvar, og vores beslutningsveje er så tilpas korte, at vi hurtigt kan omsætte gode ideer til handling.

Ansøgning
Send dit CV til job@nullollgaard.dk, hvis du kan se dig selv som en del af holdet. Vi glæder os til at høre fra dig.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
Tlf. 3961 0161

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er knap 50 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk