Erfaren konstruktionsingeniør

Hvis du er erfaren konstruktionsingeniør med mod på nye udfordringer i et fagligt inspirerende miljø, hører vi gerne fra dig.

ØLLGAARD er en velrenommeret virksomhed med et godt potentiale for yderligere vækst. Derfor er vi altid på udkig efter fagligt velfunderede konstruktionsingeniører med rådgivererfaring, der kan supplere vores kompetencer og kapacitet. Vi hører gerne fra dig, uanset om du ser dig selv som fagspecialist, projektleder eller i en lederrolle.

Vores arbejde
ØLLGAARD har et stærkt team af dygtige konstruktionsingeniører, der er gode til at udfordre og støtte hinanden. Den enkelte er selv med til at definere sin rolle og følger projekterne gennem hele processen. Vores fokus ligger på kvalitet og på at skabe værdi for kunden. Også selvom det en gang imellem koster lidt ekstra tid i timeregnskabet.

Vi lægger vægt på at bruge vores faglige viden kreativt i tæt samarbejde med arkitekter og bygherrer. Det gælder om at finde de bedste løsninger på den aktuelle udfordring. Her er det lysten, der driver værket.

En del af teamet
Som en del af ØLLGAARD får du rig mulighed for at forfølge dine interesser. Du kan skabe den optimale balance mellem arbejde og fritid eller opdyrke det fagområde, som du brænder for, så længe det passer ind i helheden. Vi tror på frihed under ansvar, og vores beslutningsveje er så tilpas korte, at vi hurtigt kan omsætte gode ideer til handling. Det skaber positive og engagerede medarbejdere, som supplerer hinanden.

ØLLGAARD fungerer som et stærkt fællesskab med plads til individualister. Det gør det sjovt at gå på arbejdet.

Ansøgning

Hvis du er en erfaren konstruktionsingeniør og kan se dig selv som en del af ØLLGAARD, er du velkommen til at sende os dit CV og et par ord om dine ønsker og din motivation. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i ØLLGAARD her.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup
www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk