Energi og VVS-ingeniør/projektleder

ØLLGAARD søger en fagligt stærk VVS-ingeniør, som vil være med til at præge udviklingen inden for energi og bæredygtighed.

Vi tilbyder et afvekslende job med spændende udfordringer og høj faglighed
Du bliver en del af vores VVS- og energiteam, der består af 5 engagerede og ultradygtige fagspecialister og projektledere. Dem skal du kunne matche og inspirere, så I udnytter jeres fælles kompetencer bedst muligt. Du får en afvekslende hverdag, hvor du i tæt dialog med kollegerne er med til at udvikle kreative løsninger til installationsprojekter.

ØLLGAARD er en traditionsrig virksomhed med en dynamisk ledergruppe, der ikke er bange for at gå nye veje i bestræbelserne på at indfri vores fælles visioner. Vi tilbyder et godt job med stor frihed under ansvar. Det giver mulighed for at præge hverdagen og fokusere på de opgaver, du virkelig brænder for.

Du er utraditionel, nyskabende og fagligt nysgerrig
Du har minimum 5-10 års erfaring som rådgiver, fagingeniør og evt. projektleder.
Du er fagligt nysgerrig og ved, hvad der rører sig i branchen.
Du har gode menneskekundskaber og bidrager til et godt samarbejde internt såvel som eksternt.

Ansøgning
Send dit CV og en ansøgning mærket ‘Ingeniør/Projektleder Energi og VVS + dit navn’ til job@nullollgaard.dk. Du kan læse mere om, hvordan det er, at arbejder i ØLLGAARD her. Du er velkommen til at kontakte partner og afdelingsleder Claus Lind på 21 43 75 61, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er Danmarks ældste ingeniør- og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden. Vi er 39 engagerede kolleger, der arbejder seriøst med at skabe de bedste løsninger for hver enkelt samarbejdspartner. På den måde har vi opbygget stærke kompetencer inden for vores kerneområder, som er forsyning, byggeri og energi.

 

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk