Energi og VVS-ingeniør/projektleder

ØLLGAARD søger en fagligt stærk VVS-ingeniør, som vil være med til at præge udviklingen inden for energi og bæredygtighed.

Vi tilbyder et afvekslende job med spændende udfordringer og høj faglighed
Du bliver en del af vores VVS- og energiteam, der består af 6 engagerede og ultradygtige fagspecialister og projektledere. Dem skal du kunne matche og inspirere, så I udnytter jeres fælles kompetencer bedst muligt.

Du får en afvekslende hverdag, hvor du i tæt dialog med kollegerne er med til at udvikle kreative løsninger til mange forskellige typer installationsprojekter. Vi arbejder en del med restaurering, renovering og transformation af eksisterende, bevaringsværdige og fredede bygninger, men opgaverne dækker også nybyggeri til bolig, skoler, institutioner og erhverv.

ØLLGAARD er en traditionsrig virksomhed med en dynamisk ledergruppe, der ikke er bange for at gå nye veje i bestræbelserne på at indfri vores fælles visioner. Vi lægger vægt på faglig udvikling, respekterer forskelligheder og styrker, og understøtter de enkelte medarbejderes individuelle behov. Du får et godt job med stor frihed under ansvar. Det giver mulighed for at præge hverdagen og fokusere på de opgaver, du virkelig brænder for.

Det faglige bindes sammen af godt arbejdsmiljø og et stærkt socialt sammenhold. ØLLGAARD har frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi er fleksible omkring arbejdstider og hjemmearbejde. Der er mulighed for at spille bordtennis eller bordfodbold i pauserne, og vi har løbende sociale arrangementer i form af firmafester, fredagsbar og turneringer i padel, badminton eller indendørs fodbold. Vores mål er skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Du er utraditionel, nyskabende og fagligt nysgerrig
For at være kvalificeret til stillingen skal du have minimum 5-10 års erfaring som rådgiver, fagingeniør og evt. projektleder.

Derudover forestiller vi os, at du er fagligt nysgerrig og ved, hvad der rører sig i branchen. Du har gode menneskekundskaber og bidrager aktivt til et godt samarbejde internt såvel som eksternt.

Ansøgning
Send dit CV og en ansøgning mærket ‘Ingeniør/Projektleder Energi og VVS + dit navn’ til job@nullollgaard.dk. Du kan læse mere om, hvordan det er, at arbejder i ØLLGAARD her. Du er velkommen til at kontakte partner og teamleder Allan Ulrick  Døi på 30 78 25 13, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

 

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk