Erfaren vandingeniør

ØLLGAARD søger erfarne og ambitiøse ingeniører, der ønsker at prøve kræfter med nye spændende vandforsyningsprojekter.

Har du lyst til udvikle nye, holdbare løsninger inden for vandforsyning? Vil du være med i et af branchens bedste rådgiverteams på området? Trives du i en flad organisation, hvor du kan være med til at præge den videre udvikling? Så kan du være den vand-ingeniør, vi søger.

Jobbet

ØLLGAARD er en af Danmarks ældste og mest velrenommerede rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi har et stærkt fundament inden for vandforsyning, hvilket udmønter sig i mange spændende opgaver. Derfor søger vi nye kolleger med speciale inden for vand til at løse opgaver på forskellige niveauer.

Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med mange interessante opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af forsyningsbranchens mest erfarne rådgivere. Du får rig lejlighed til at udbygge dine faglige og personlige kompetencer. Og du følger sagerne hele vejen fra ide til idriftsættelse. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Bygherrerådgivning til offentlige og private vandforsyninger.
 • Planlægning af vandforsyning, herunder vandforsyningsplaner, ledningsnetrenovering og brandberedskab.
 • Projektering, udbud og tilsyn af vandværker, vandbehandlingsanlæg, SRO, ledningsanlæg, rørinstallationer, bygværker og pumpeinstallationer.
 • Forhandlinger med myndigheder og entreprenører.
 • Rådgivning om Dokumenteret DrikkevandsSikkerhed.
 • Design, beregning og modellering af ledningsnet.

Dine kompetencer

 • Du er uddannet ingeniør og har mindst 3 års relevant erfaring fra forsynings- eller anlægsbranchen, gerne som rådgiver.
 • Fagligt og teknisk nysgerrig, og med ambition om at levere kvalitet hver gang.
 • Godt humør, er udadvendt og trives blandt kunder og samarbejdspartnere.
 • Du har lyst til at bidrage til et godt kollegialt fællesskab og et inspirerende arbejdsmiljø.
 • Velformuleret på dansk i skrift og tale.

Ansøgning

Send dit CV og en ansøgning til job@nullollgaard.dk mærket “Ingeniør – vandforsyning” hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og indkalder løbende til samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og partner Anders Christiansen på 39 61 01 61. Du kan også læse mere om, hvordan det er at arbejde i ØLLGAARD her.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk