Adm. direktør Birgit Øllgaard fylder 50 år

Den 16. marts 2021 fylder administrerende direktør Birgit Øllgaard 50 år. Birgit Øllgaard er oprindeligt uddannet markedsøkonom og HD (A), og hun arbejdede som marketing og brand manager for L’Oreal, Möet Hennesy og Toms Gruppen, inden hun i 2009 tog imod udfordringen og blev administrerende direktør for ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører i Hellerup.

Som fjerde generation efter virksomhedens grundlægger kunne Birgit føre familietraditionen videre. Samtidig har hun været katalysator for udviklingen af virksomheden fra vidensrådgiver til en moderne partnerdrevet arbejdsplads dedikeret til de tekniske fag og med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og interesser. Birgits kompetencer inden for økonomi, salg og marketing er således et vigtigt supplement til de øvrige partneres bygge- og anlægstekniske faglighed.

Ud over rollen som daglig leder af ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører, har Birgit engageret sig i brancheforeningen FRI, hvor hun har siddet i bestyrelsen og været medlem af forskellige udvalg. På den måde har hun hurtigt opbygget et omfattende netværk blandt rådgivende ingeniører, og hun blander sig gerne offentligt i debatten om rådgivernes forhold og dagsaktuelle emner som f.eks. ingeniørmangel.

I fritiden holder Birgit af at rejse sammen med sin mand, Per Sørensen, og de to store børn på 17 og 14 år, og hun befinder sig lige godt i et telt ved den jyske vestkyst som på indlandsisen i Grønland eller et hotel i Sorrento.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk