Børnebyen Vandværket - ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører

NYBYGGERI

Når en ny bygning skal planlægges og opføres, kræves der fra starten et stort ind- og overblik. ØLLGAARD har stor erfaring i nybyggeri i alle faser. Vi har deltaget i en lang række nybyggerier og kan bidrage med stor tværfaglig kompetence, lige fra de første undersøgelser af grunden, planlægningen og projekteringen af bygningen til fagtilsyn og byggeledelse i udførelsesfasen.

På mange nybyggerier er vi med fra de første arkitektskitser og bidrager her med mulige tekniske løsninger, både på konstruktioner og installationer mv. Denne fase kræver både respekt og viden om bygherrens behov og arkitektens kreative visioner og idéer.

I projekteringsfasen indgår vi som en del af teamet, enten som totalrådgiver eller underrådgiver. Vi udarbejder den tekniske del af projektet og sørger således for alle nødvendige beregninger, tegninger og evt. beskrivelse af alle de ingeniørmæssige fag. I udførelsesfasen bidrager vi både med fagtilsyn og byggeledelse og sørger således for, at den ønskede kvalitet opnås og at projektet gennemføres inden for budgettets rammer og til tiden.

CLT tilbygning til Frederiksborg byskole

Bæredygtig udvidelse af Frederiksborg Byskole med en kombineret fritidsordningen og indskolingen i CLT.

Læs mere
Nybygget spejderhus

Nybyggeri af 445 m2 moderne, multifunktionelt spejderhus på Brønshøjvej 29 i København. Spejderhuset er projekteret som bæredygtig industriel arkitektur.

Læs mere
Ny integreret institution i CLT

Nybyggeri af 2000 m2 integreret daginstitution på Roskildevej 16 i Hillerød. Den nye daginstitution skal have en kapacitet 50 børn i alderen 0-2 år og 100 børn i alderen 3-6 år.

Læs mere
Renovering af og og tilbygning til Osted Skole

Renovering og ombygning af Osted Skole med tilbygning af børnehus. Projektet tager udgangspunkt i en helhedsplan, der sikrer bæredygtig arealanvendelse, optimering af vedligeholdelsesbudgettet og modernisering af læringsmiljøet.

Læs mere
Børnehuset Gyldensten

Om- og tilbygning af tidligere specialskole til ny daginstitution i Frederikssund. Projektet omfatter 397 m2 ombygning og renovering samt 480 m2 nybyggeri.

Læs mere
Nybygget naturskole

Nybyggeri af 137 m2 naturskole for mindre børn beliggende på Kalvebod Fælled i Kastrup

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk