Om at arbejde i ØLLGAARD

ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, drevet af en ny generation partnere,
der brænder for de tekniske fag. Vores ambition er at blive blandt de foretrukne rådgivere inden for byggeri og forsyningen
og skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vi indbyrdes støtter og supplerer hinanden.

Drillenisser

Nu aflægger drillenisserne også virksomhedsbesøg. En kollega har således fået pakket hele sin arbejdsplads ind i gavepapir.

Læs mere
FarverigFredag på frokostbordet

I anledning af Laos' nationaldag og som en hyldest til vores laotiske kollega havde vores madmor printet små laotiske flag og lavet "Lao Vun" til dessert efter frokost.

Læs mere
Den store pakkejulekalender

Hele året indsamler ØLLGAARD sponsorgaver, der pakkes ind i julepapir og udloddes i december som del af en stor pakkekalender.

Læs mere
Mere firmasport

Opfindsomheden vil ingen ende tage, når det gælder sportslige udfordringer efter arbejdstid. Nu har ØLLGAARD også fået sit eget indendørs fodboldhold.

Læs mere
Fodboldfeber

Fodboldfeberen har indtaget ØLLGAARD, hvor Danmarks kampe følges på storskærm. Og stemningen er i top, hvilket understreges af pynt, påklædning, snacks og kolde drikke.

Læs mere
Julefrokost 2022

En fredag i november tog vi hul på sæsonens traditionelle sammenkomster med et brag af en julefrokost. Og så var der fest hele natten.

Læs mere
Vi udvider konstruktionsteamet

I oktober kunne vi byde Isa Kucukavci velkommen, som en del af konstruktionsteamet i ØLLGAARD, og i midt november sluttede Nejra Dzankovic sig også til holdet. 

Læs mere
Kontor med brætspil

I ØLLGAARD har vi den holdning, at det skal være hyggeligt at gå på arbejdet. Og har man lyst, til at hænge ud med kollegerne efter arbejdstid, skal der også være mulighed for det.

Læs mere
Velkommen til ny projektleder

Tirsdag den 1. november 2022 kunne vi byde Camilla Clarke velkommen som ny projektleder i ØLLGAARD. Camilla er uddannet bygningskonstruktør, og hun har tidligere arbejdet i entreprenørbranchen.

Læs mere
Tillykke med certifikatet

Nu er vores kollega Kira Elverdam også blevet en del af den eksklusive men voksende gruppe af ØLLGAARD ingeniører, der kan kalde sig certificeret statiker til KK2. Stort tillykke.

Læs mere
Farverig fredag

Farver påvirker humøret, så for at skabe lidt ekstra stemning op til weekenden, besluttede en gruppe kolleger at indføre farverige fredage.

Læs mere
ØLLGAARD og DHL Stafetten

Igen i år stillede ØLLGAARD op til DHL Stafet i Fælledparken og der blev løbet stærkt og gået til den, inden aftenen sluttedes af med fællesspisning og fyrværkeri.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk