Om at arbejde i ØLLGAARD

ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, drevet af en ny generation partnere,
der brænder for de tekniske fag. Vores ambition er at blive blandt de foretrukne rådgivere inden for byggeri og forsyningen
og skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vi indbyrdes støtter og supplerer hinanden.

Maskin- og procesanlæg til vandforsyning

Fagområdet maskin- og procesanlæg til vandforsyning har fået ny leder i ØLLGAARD. Fremover vil Peter Møller være ansvarlig for rådgivning omhandlende procesbeskrivelser, risikostyring og design af beholdere, røranlæg, pumpeanlæg og andre maskinkonstruktioner.

Læs mere
Gleðilegan þjóðhátíðardag

I anledning af Islands nationaldag den 17. juni havde vores madmor lavet Hjònabandssæla. Den smagte dejligt og fik humøret til at stige et par grader. Især for vores islandske expat.

Læs mere
Pop-up fredagsbar

En solskinsfredag overraskede et par kollegerne resten af huset med en pop-up fredagsbar. De havde indkøbt en smagekasse rosé, og nu skulle de forskellige flasker vurderes.

Læs mere
Smag på Filippinerne

Selvom ØLLGAARD er en udpræget dansk ingeniørrådgiver har vi 7 kolleger, der har rødder i en anden kultur. Det bruger vi til at udvide vores horisont - og som en anledning til at spise kage.

Læs mere
Projektlederteamet vokser

Den 29. maj havde Niels Schjerlund Nielsen første arbejdsdag som projektleder i ØLLGAARD. Niels har en baggrund som kloakmester og VVS-ingeniør, men han har de sidste mange år arbejdet som projektleder.

Læs mere
Classic sommerfest

ØLLGAARDs sommerfest 2024 startede med en guidet rundvisning i Classic Car House, efterfulgt af en tre retters middag i Caroline Amalie lokalet.

Læs mere
Mød vores nye studentermedhjælper inden for HVAC

Den 2. maj blev vores hastigt voksende installationsteam udvidet med endnu en rådgiver. Rasmus Kloppenborg læser Architectural Engineering på DTU samtidig med studiejobbet.

Læs mere
Vi fejrer 122 års fødselsdag

Den 1. maj er det 122 år siden den unge civilingeniør Georg Rasmus Øllgaard etablerede selvstændig rådgivervirksomhed i Hellerup. Virksomheden eksisterer stadig, og vi er flere og har en større faglig bredde end nogensinde.

Læs mere
Efter Eid

Som markering af Eid festen bød et par af vores muslimske kolleger på baklava og fyldte chokoladeovertrukne dadler.

Læs mere
Ny projektleder til byggeri

Den 15. april tiltrådte Michel Zier som ny projektleder inden for Byggeri. Michel er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og han har tidligere arbejdet som projektleder i entreprenørbranchen.

Læs mere
Ny ingeniør i Forsyning

Mandag d. 25. marts havde Martin Kolding som forsyningsingeniør i ØLLGAARD. Martin er uddannet diplomingeniør i byggeri og infrastruktur fra DTU med speciale i forsyning og miljø.

Læs mere
Ny studentermedhjælp inden for forsyning

Torsdag den 14. marts 2024 kunne vi byde Martin Priess velkommen som ny studentermedhjælp inden for forsyning. Martin læser Bygningsteknologi på DTU, og han interesserer sig både for ledninger i jord og strømningsmekanik/hydraulik.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk