Om at arbejde i ØLLGAARD

ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, drevet af en ny generation partnere,
der brænder for de tekniske fag. Vores ambition er at blive blandt de foretrukne rådgivere inden for byggeri og forsyningen
og skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vi indbyrdes støtter og supplerer hinanden.

Julepynt på kontoret?

Julepynt er noget, der skiller vandene på mange arbejdspladser. Således også hos ØLLGAARD hvor visse kontorer kappes  om at fylde lamper, vægge og vindueskarme med julemænd og plastiksne.

Læs mere
Julefrokost 2023

Fredag den 1. december 2023 var der julefrokost med ilter pakkeleg efterfulgt af tre-retters middag og dans i Odd Fellow Palæet. Vi havde en fest.

Læs mere
Breve fra fortiden

Vi tænker ikke over det til hverdag, men på kontoret falder vi indimellem over kuriositeter, der afslører, at ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed.

Læs mere
Populære seniorer

I ØLLGAARD er vi glade for vores arbejdende seniorer, der gavmildt deler ud af mange års akkumuleret viden og erfaring. Og seniorerne er glade for at holde sig i gang, i det omfang de har lyst.

Læs mere
Ny CAD-designer

Endnu en mandag morgen med fælles morgenmad. Denne gang fejrede vi, at Naz Merza er blevet en del af CAD-teamet.

Læs mere
Små grønne initiativer

I bestræbelserne på at skærpe den grønne profil har ØLLGAARD kastet sig over hoteldrift.

Læs mere
Ny HVAC-ingeniør

I dag blev vores installationsteam endnu stærkere med ansættelsen af Cecilie Truelsen, der blev budt velkommen med fælles morgenmad.

Læs mere
Motion og telthygge

Den sidste torsdag i august stillede ØLLGAARD op med tre hold til Walk og stafetløb i Fællesparken, og da alle havde forceret mudder og småregn og var kommet i mål, var der fællesspisning i teltet.

Læs mere
Velkommen til Marie, Albert og Ali

I dag kunne vi byde tre nye kolleger varmt velkommen som en del af ØLLGAARD. 

Læs mere
Fagnørderi

Hos ØLLGAARD holder vi meget af kreative tekniske løsninger. Så meget at medarbejdernes feriebilleder bærer præg af sjove, skæve og mærkelige ingeniørprojekter fra diverse rejser rundt i Europa.

Læs mere
Velkommen til Jakob

Den 1. august kunne vi byde Jakob Alexander Thyregod velkommen som ny kollega i ØLLGAARD. Jakob er uddannet maskiningeniør, og han skal primært arbejde på større forsyningsprojekter som f.eks. renovering af Tinghøj Ventilbygværk.

Læs mere
Velkommen til Karen og Jonathan

Torsdag den 1. juni 2023 kunne vi byde Karen Bülow og Jonathan Yde Jacobsen velkommen som nye medlemmer af team ØLLGAARD.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk