Om at arbejde i ØLLGAARD

ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, drevet af en ny generation partnere,
der brænder for de tekniske fag. Vores ambition er at blive blandt de foretrukne rådgivere inden for byggeri og forsyningen
og skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vi indbyrdes støtter og supplerer hinanden.

ØM i Kongespil

Hver sommer afholder vi ØLLGAARD mesterskabet i Kongespil, og som altid handler det mere om at vinde end om at være med. Det giver nogle intense kampe med højlydte diskussioner af strategi.

Læs mere
Hæ Hó Jibbí Jei það er kominn 17. júní

Fredag eftermiddag den 17. juni hjalp vi det islandske mindretal på kontoret med at fejre Islands nationaldag, som markerer løsrivelsen fra Danmark i 1944.

Læs mere
Prisoverrækkelse

Så fik vi uddelt præmier i årets VCTA (Vi Cykler Til Arbejdet). Ud over vinderpokalen og medaljer til det hold, der havde tilbagelagt flest kilometer i maj 2022, var der præmier for flere individuelle præstationer.

Læs mere
Efteruddannelse

ØLLGAARD har de senere år investeret massivt i efteruddannelse og kompetenceudvikling. Mange kolleger har f.eks. gennemført kursusrækken ’Fra Ingeniør til Rådgivende Ingeniør’, hvor partner Mads Christiansen er blandt underviserne.

Læs mere
Ny partner i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører

Vi er super glade for at kunne byde Allan Ulrick Døi velkommen som ny partner i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører. Udvidelsen af partnerkredsen er led i et glidende generationsskifte, som sikrer, at ØLLGAARD kan fortsætte de næste mange år som selvstændig partner-ejet virksomhed.

Læs mere
En af Danmarks yngste certificerede statikere

Blot en uge efter at Kasper Kjær Rasmussen havde 3-års jubilæum som fuldtidsingeniør i ØLLGAARD, ansøgte han om at blive certificeret statiker. Nu er projektet bedømt, og Kasper er blevet en af landets yngste certificerede statikere til kk2.

Læs mere
Hyggelig 120 års jubilæumsfest

Mandag den 23. maj 20222 fejrede ØLLGAARD lidt forsinket jubilæum for de første 120 år som rådgivende ingeniører. Mere end 110 tidligere og nuværende kolleger, pårørende og børn deltog i havefesten.

Læs mere
Eid mubarak

I ØLLGAARD fejrer vi jul og påske, så derfor skulle vi selvfølgelig også markere ramadanens afslutning og ønske vores muslimske kolleger 'eid mubarak'.

Læs mere
Mød vores nye projektleder

Den 1. maj 2022 kunne vi byde vores nye kollega Jarle Stubager Twete velkommen som projektleder på renovering og transformation af eksisterende bygninger, ligesom han vil have fokus på vedligeholdelse og udvikling af kunderelationer og salg.

Læs mere
120 års jubilæum episode 1

Søndag den 1. maj 2022 fyldte ØLLGAARD 120 år, og det blev fejret med fælles morgenmad for alle medarbejdere mandag morgen.

Læs mere
Motion til de morgenfriske

Om morgenen inden arbejdet hopper en gruppe kolleger i træningstøjet og spiller badminton. Som andre personaleaktiviteter har badminton plads til alle, uanset om man er nybegynder eller har en fortid som turneringspiller. 

Læs mere
Den store julesweaterdag

Den sidste fredag inden jul var ØLLGAARDs officielle julesweaterdag, og 14 kolleger havde i den anledning fundet deres hyggeligste strikketrøjer frem.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk