Om at arbejde i ØLLGAARD

ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, drevet af en ny generation partnere,
der brænder for de tekniske fag. Vores ambition er at blive blandt de foretrukne rådgivere inden for byggeri og forsyningen
og skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor vi indbyrdes støtter og supplerer hinanden.

Ny på holdet

Den 1. december 2020 kunne vi byde Stefan Reynisson velkommen som ny konstruktionsingeniør i ØLLGAARD

Læs mere
Fælles frokost med tryllestøv og corona-afstand

Trods corona-epidemien lykkedes det fredag den 27. november 2020 at samle næsten hele ØLLGAARD i vores nye lokale på den anden side af Strandvejen.

Læs mere
ØLLGAARD ansætter juridisk chef og advokat

Vi er superglade for at have fået cand. jur. Helena Bente ombord som juridisk chef og advokat i ØLLGAARD.

Læs mere
Middag på Savannen i Zoo

I anledning af Jørgen Øllgaards 50 års jubilæum var alle ØLLGAARDs medarbejdere og deres mænd, koner og kærester inviteret til rundvisning og middag i Zoologisk Have.

Læs mere
Konstruktionsfolk på kursus

Torsdag den 20. august 2020 havde vi sendt vores konstruktionsingeniører på kursus i projektering og udførelse af beton.

Læs mere
Jørgen Øllgaard 50 års jubilæum

Jørgen Øllgaard kan den 15. august 2020 fejre 50 års jubilæum i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Læs mere
Anders Christiansens 25 års jubilæum

Fredag den 10. juli kan civilingeniør Anders Christiansen fejre 25 års jubilæum i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Læs mere
ØLLGAARD mesterskabet i kongespil 2020

Fredag den 21. juni  samledes medarbejderne i ØLLGAARD i haven ved kontoret for at afgøre det interne mesterskabet i kongespil 2020.

Læs mere
Ledelsesberetning 2019

ØLLGAARD har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2019, og regnskabet vidner om en stærk virksomhed med en stabilt voksende omsætning og høj beskæftigelsesgrad.

Læs mere
Sidste virtuelle fredagsbar?

Den sidste fredag i maj samledes næsten alle medarbejdere i ØLLGAARD til virtuel fredagsbar for – forhåbentlig – sidste gang. Der blev spillet tegn og gæt, og mange udviste overraskende talent ud i tegnekunsten.

Læs mere
Virtuel fødselsdagsfejring

Fredag den 12. maj fejrede ØLLGAARDs 118 års fødselsdag med fællessang og hurra-råb, der kunne høres fra Gilleleje til Nykøbing Falster.

Læs mere
Fredagsbar med quiz

Årets første fredagsbar bød på Right or Wrong quiz. Efter et par hyggelige timer kunne vi konstatere, at regnereglerne for  statistisk sandsynlighed også gælder for quiz-spil.

Læs mere
Udflugt til Lundtofte Pumpestation

I slutningen af januar tog en lille flok medarbejdere fra ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører på udflugt til Lundtofte Pumpestation, hvor to års totalrenovering snart er tilendebragt.

Læs mere
Anders Christiansen fylder 50

Mandag den 16. december fylder civilingeniør Anders Christiansen 50 år. Anders Christiansen er medejer og afdelingsleder i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører, hvor han har arbejdet siden 1995.

Læs mere
Brætspil og tapas

Fire uger efter fire dages studietur til  Schweiz og Frankrig havde ØLLGAARD inviteret til julefrokost, og det skulle være noget helt andet, end det plejer. Derfor startede vi eftermiddagen med fælles banko,

Læs mere
Jul i det gamle ingeniørkontor

December er traditionernes tid i det gamle ingeniørkontor på Strandvejen 128. Blandt andet har vi en af Danmarks største og bedste pakkekalendere.

Læs mere
Studietur 2019

I november rev hele ØLLGAARD fire dage ud af kalenderen for at tage på studietur. Turen gik til Schweiz og Frankrig, og der var mange spændende faglige indslag undervejs.

Læs mere
Kiitos tietokilpailusta

Til fredagens gå-hjem arrangement  havde vi fundet den store quizhat frem. Dagens musikquiz gik ud på at genkende finske versioner af internationale megahit.

Læs mere
Christian Foldager fylder 50 år

Søndag den 3. november fyldte partner og teamleder Christian Foldager 50 år. Christian har været en del af ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører siden 2013, og i 2017 blev han medejer af virksomheden.

Læs mere
Bæredygtige holdninger

I oktober havde to af ØLLGAARDs medarbejdere en klumme i Byg-Tek, hvor de efterlyser en mere cirkulær tankegang i forbindelse med bygningsrenoveringer.

Læs mere
Spændende introduktion til partikelaccellerator

Som optakt til en forestående studietur til Cern havde vi i går besøg af cand. polyt. Jesper Nygaard, der indviede os i partikelaccelleratorens mysterier.

Læs mere
3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Frihed og fleksibilitet, alsidighed og godt samarbejde kendetegner arbejdet som specialist inden for installationer i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Læs mere
Afslutning på projektlederkursus 2019

Den 26. september blev der bundet sløjfe på 5 måneders internt projektlederkursus. Siden kick-off mødet for samtlige medarbejdere den 23. april har nye og garvede projektledere gennemført projektlederuddannelsen Niveau 1 og Niveau 2.1 og løst en hjemmeopgave.

Læs mere
En aften i rom

Der blev nørded igennem, da Rom Thomson i september besøgte ØLLGAARD med sit arsenal af gyldne flasker.

Læs mere
Tillykke til DTUs hold i mix-ultimate

Lørdag den 17. august 2019 blev DTU Danmarksmester i udendørs mix-ultimate ved et finalestævne i Aarhus. ØLLGAARD har to ingeniører med på holdet, og de giver kage, når de har vundet, så det er noget, vi går meget op i på kontoret.

Læs mere
Kunsten at kaste med grise

ØLLGAARDs sommerarrangement 2019 gik til boulebar, hvor vi blev introduceret til kunsten at kaste med grise og de 650 - 800 g hule metalkugler, der skal holde grisen med selskab.

Læs mere
ØLLGAARD cykler til arbejdet

Hvert år i maj deltager ØLLGAARD i 'Vi Cykler til Arbejdet' initiativet, og som regel lykkes det at stille flere hold, der konkurrerer indbyrdes.

Læs mere
ØLLGAARD i løb og på cykel

Traditionen tro stillede ØLLGAARD op til Bike & Run i Rødovre, hvor hold med 5 deltagere skiftedes til at løbe 5 km og cykle 13,6 km. Som altid var der en lille smule intern konkurrence om præstationerne, så der blev generelt løbet stærkt.

Læs mere
Projektleder vender tilbage til ØLLGAARD

Med virkning fra den 1. juni vender senior projektleder og projekteringsleder Jacob Munch Thomas tilbage til ØLLGAARD efter 11 år i Cowi. Han er den fjerde erfarne ingeniør, der efter en årrække i større rådgivervirksomheder, vender hjem til kontoret på Strandvejen i Hellerup.

Læs mere
Efterudddannelse til alle

Vi kan altid alle sammen blive klogere. Derfor rev ØLLGAARD i sidste uge en dag ud af kalenderen og sendte samtlige medarbejdere på projektlederkursus.

Læs mere
Claus Lind fylder 50

Lørdag den 11. maj fylder civilingeniør Claus Lind 50 år. Claus Lind er medejer og afdelingsleder i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører, hvor han har arbejdet siden 1996.

Læs mere
117 års fødselsdag

Onsdag den 1. maj var det 117 år siden cand. polyt. Georg Rasmus Øllgaard grundlagde ØLLGAARD som den første rådgivende ingeniørvirksomhed i Danmark.

Læs mere
Birgit Øllgaard fejrer 10 års jubilæum

I ti år har ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører haft en direktør, der er lige så passioneret omkring ledelse, forretningsudvikling og kommunikation, som ingeniørerne er omkring deres bygge- og anlægstekniske faglighed.

Læs mere
Ung partner i Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed

Den 1. februar tiltrådte Mads Christiansen en ny stilling som partner og teamleder i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S. Han kommer fra en stilling som teamleder i Sweco.

Læs mere
Fredagsbar med russisk tema

Temaet var nok mest en undskyldning for at drikke mælk med kaffelikør og vodka, men humøret var højt. En festlig optakt til weekenden.

Læs mere
Julefrokost på Den Blå Planet

Den 30. november holdt vi julefrokost på Den Blå Planet. Aftenen startede med en rundvisning, hvor der også var lejlighed til at komme om bag kulisserne

Læs mere
Internt kursus i Strusoft FEM-Design

I begyndelsen af november rev konstruktionsingeniørerne en dag ud af kalenderen for at genopfriske eller udvide deres kendskab til Strusoft FEM-Design 3D Structure.

Læs mere
3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Alsidighed, ansvar og et tæt samarbejde, hvor vi gør hinanden klogere, kendetegner mit arbejde med installationer i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Læs mere
Altaner i fokus

Den 25. oktober havde Altan.dk inviteret ØLLGAARDs altan-team på en heldagsudflugt med altaner i fokus.

Læs mere
Efteruddannelse: Dansk Betondag 2018

I september deltog tre af ØLLGAARDs unge ingeniører i Dansk Betondag 2018, der blev afholdt i Esbjerg.

Læs mere
Tillykke til vores to Danmarksmestre i Ultimate Mix

Til dagligt arbejder Dennis og Louise med konstruktioner i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører, men i fritiden spiller de frisbee. Det er de så gode til, at deres hold (DTU) lørdag den 22. september blev Danmarksmester i mix ultimate.

Læs mere
ØLLGAARD Ingeniør vinder bronze ved DM i kitesurfing

Vi er mægtigt stolte af vores kollega Katrine, der den 08-09 september 2018 vandt bronze ved DM i Kitesurfing i Hvide Sande.

Læs mere
Højt humør trods trist løbevejr

Torsdag den 30. august stillede ØLLGAARD op til DHL i Fælledparken, og selvom regnen silede ned, lykkedes det deltagerne at gennemføre ruten på de 5 km.

Læs mere
3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Frihed og fleksibilitet, højt til loftet og personlig og faglig udvikling er 3 ting, der kendetegner arbejdet som projektleder inden for forsyning.

Læs mere
Portræt af Leif Frandsen Macheel

Det siges, at Leif Frandsen Macheel har set så mange fugtige bygninger gennem sin karriere, at han kan spore skimmelvækst med lugtesansen. Hvis man har arbejdet sammen med ham, ved man i hvert fald, at han har næse for kvalitet i byggeriet.

Læs mere
Cocktail party på kontoret

En gang imellem ruller et par af kollegerne sig ud som bartendere og inviterer resten af kontoret til cocktail party efter arbejdstid.

Læs mere
3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Ansvar, seriøsitet og plads til udvikling er 3 ting, der kendetegner arbejdet som konstruktionsingeniør i ØLLGAARD.

Læs mere
Fire fødselsdage og et bryllup

Det er ikke hver dag vi spiser en to retters fælles frokost med havudsigt på Charlottenlund Fort, men når der er tre 30 års fødselsdage, en 40 års fødselsdag og et bryllup inden for samme måned, skal det fejres.

Læs mere
Ny projektleder inden for forsyning

For 7 år siden arbejdede Kristian Duch Søndergaard i ØLLGAARD. Nu er han kommet tilbage som projektleder, for at være med til nybyggeriet af vandværkerne ved Søndersø, Lejre og Thorsbro.

Læs mere
Stemningsfuld aften blandt historiske statuer

Hvert år i juni tager ØLLGAARD på udflugt for i fællesskab at opleve aktuelle forsyningstiltag eller ikoniske bygninger. I år gik turen til BLOX og Kongernes Lapidarium.

Læs mere
Hurtigløberne

Vi var godt klar over, at medarbejderne i ØLLGAARD kan løbe hurtigt, men at alle 5-km løberne i årets Bike & Run kom i mål på under 25 minutter, er lige godt imponerende.

Læs mere
Fra studerende til rådgiver

Et studiejob i ØLLGAARD lærer de unge DTU-studerende at prioritere tiden og fokusere på værdiskabelse i forhold til bygherrens behov.

Læs mere
ØLLGAARD styrker ejerkredsen

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører har udvidet partnerkredsen. Styrkelsen understreger virksomhedens positive faglige og kommercielle udvikling.

Læs mere
Plads til det sjove

Over de seneste år har ØLLGAARD gennemført et vellykket generationsskifte og fremstår i dag som en toptunet, moderne virksomhed.

Læs mere
Studiejob i ØLLGAARD

Johan er i gang med andet år af kandidatuddannelsen på DTU. Det sidste år har han arbejdet som studiemedhjælp hos ØLLGAARD.

Læs mere
Projektleder i ØLLGAARD

Mads er jæger i fritiden. Og også på arbejdet jagter han de store udfordringer og spændende projekter som projektleder i ØLLGAARD.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@ollgaard.dk