Skole og uddannelse

Hos ØLLGAARD har vi indgående erfaring med skole- og uddannelsesbyggeri. Udover nybyggeri er vi rådgiver på en lang række projekter omkring ombygning og renovering samt energioptimering af eksisterende bygninger på skoler, gymnasier, universiteter og uddannelsesinstitutioner.

I menuen til højre kan du se eksempler på ØLLGAARDs projekter inden for skole og uddannelsesområdet.

Kemitorvet på DTU

I 2021 blev der afholdt en arkitektkonkurrence for at designe et nyt Kemitorv på DTU. Opgaven bestod i at skabe et centralt samlingspunkt for campuslivet.

Læs mere
Udvidelse af specialskole

Heerup Skole er en specialskole i Vanløse. Skolen er nyindrettet og bygget til 82 elever og ca. 100 ansatte. Den udvides med yderligere 40 pladser til børn i samme målgruppe.

Læs mere
Udvidelse af Skt. Pauls Skole

Skt Pauls Skole ønskede en udvidelse og opgradering af faglokalerne. Bl.a. skulle der etableres en tilbygning til madkundskab.

Læs mere
Efterfundering af fredet skole

Efterfundering af baghus til fredet skolebygning på Linnesgade 2 i København med etablering af nyt terrændæk samt indvendig og udvendig renovering.

Læs mere
Nyt musikhus til Rødovre Gymnasium

Nybyggeri af musikhus med fællesrum til musikundervisning, personalerum, grupperum og to øverum med gode akustiske forhold. Den nye bygning opføres i forlængelse af Rødovre Gymnasiums eksisterende bygninger.

Læs mere
CLT tilbygning til Frederiksborg byskole

Bæredygtig udvidelse af Frederiksborg Byskole med en kombineret fritidsordningen og indskolingen i CLT.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk