Om ØLLGAARD Rådgivende IngeniørerOm ØLLGAARD

ØLLGAARD blev stiftet i 1902 og er Danmarks ældste ingeniør og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden. Vi arbejder seriøst og engageret med at skabe de bedste løsninger for hver enkelt samarbejdspartner. Derfor har vi formået at følge med tiden og opbygge stærke kompetencer inden for vores kerneområder, som er forsyning, byggeri og energi.

Hos ØLLGAARD tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores mål er at skabe mest mulig værdi for dig inden for den tid og de økonomiske rammer, der er til rådighed.

Du får en fast projektleder, så du altid ved, hvem du kan kontakte. Han eller hun inddrager de specialister, der er behov for undervejs, og sørger for, at alle aftaler overholdes.

Vi har et fagligt stærkt team, der løbende følger udviklingen inden for de enkelte specialer. De fleste af vores medarbejdere er uddannede ingeniører, men vi har også andre faggrupper og medarbejdere, der har brugt en baggrund som murer eller tømrer som indgang til ingeniørfaget. Den kompetencemæssige bredde og praktiske erfaring fra forskellige brancher og studieretninger skaber dynamik og forståelse for virkeligheden ude på byggepladserne. Og et omfattende netværk af underleverandører supplerer efter behov. Det giver den tværfaglige viden, fleksibilitet og konkurrenceevne, der er nødvendig for at løse alle typer opgaver.

Kontakt ØLLGAARD for et uforpligtende bud på, hvordan vi griber dit projekt an. Vi sætter altid det bedste team til opgaven.

Medlemskaber:

FRI Foreningen af Rådgivende Ingeniører

DI Videnrådgiverne

DI

TechSam gruppen

Danish Water Forum

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk