Facility management for E/F Wesselshave

ØLLGAARD har gennem en årrække været fast ingeniørrådgiver for Ejerforeningen Wesselshave, der har 95 lejligheder på Østerbro i København. Vi har udarbejdet 10 års planer, der er prioriteret efter totaløkonomiske retningslinjer og bistået med diverse drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Det gælder f.eks. tilstandsvurdering af klimaskærmen med hensyn til statik og fugt og betonundersøgelser under pool og i p-kælder.

Senest er ejendommens pool og teknikrum blevet nyprojekteret. Wesselshave har et pool-område med en stor 2,3 m dyb swimmingpool og en mindre 0,7 m dyb swimmingpool. Pool-området blev etableret i forbindelse med opførelsen af ejendommen, og det har fungeret uden større vedligeholdelsesomkostninger siden.

På det grundlag blev ØLLGAARD bedt om at foretage en ingeniørteknisk gennemgang af hele pool-anlægget. Det vil sige dug og afløb samt tekniske installationer. Derudover udførte vi en tilstandsvurdering af den membran, der ligger som en beskyttende kappe over den underliggende betonkonstruktion, og betonkonstruktionen blev gennemgået med særlig opmærksomhed på nedsivende vand.

Projektomfang

Facility management på ejendom fra 1985 med udarbejdelse af 10 års planer efter totaløkonomiske målsætninger og assistance med diverse drifts- og vedligeholdelses-
opgaver.

Ydelser

Bygherrerådgivning, projektering, myndighedsbehandling, udbud, byggeledelse og fagtilsyn.

Projektperiode

2012-2017

Bygherre

E/F Wesselshave

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk