Erhverv og industri

ØLLGAARD er rådgiver for en lang række private erhverv og industrivirksomheder i forbindelse med renoveringsopgaver, ombygning og nybyggeri.

Læs mere om bygherrerådgivning eller se eksempler på projekter her på siden.

Handelskontor i Taipei

Indretning af 304 m2 lejemål i Taiwans hovedstad Taipei med storrumskontor, enkeltmandskontorer, mødelokale og te-køkkenfaciliteter.

Læs mere
Transformation af historisk erhvervsområde

Helhedsplan for transformation af det tidligere Hellebæk Klædefabrik. Et historisk erhvervsområde til attraktive boliger, erhverv og kontorfællesskaber. Projektet har fokus på bæredygtighed og certificering til minimum DGNB GULD.

Læs mere
Renovering af tryktårn og tunnel

Tilslutningen af en ø1000 mm PE ledning mellem Pumpestation Strandvænget og hovedkloak i Østbanegade. Vi har gennemført betonundersøgelse af tunnelkonstruktion og vurderet det statiske grundlag for tilkobling i tårnet, der er opført i 1938.

Læs mere
Apotek og varemodtagelse

Ombygning af tidligere køkken, der indrettes til varemodtagelse og apoteksenhed på Sjællands Universitetshospital, Køge. Bygningen DGNB-certificeres ved anvendelse af DGNB Flex-ordningen.

Læs mere
Transformation af industriejendom

Transformation af tidligere autoværksted i forbindelse med indretning af ny reception i Ældre Sagens domicil på Islands Brygge.

Læs mere
Renovering af Pumpestation

Ombygning og renovering af pumpestation fra 1922. Pumpestationen består af en ventilbygning over terræn med kælder i to etager.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk