Institutioner

Hos ØLLGAARD samarbejder vi med kommunerne, når der skal bygges nye vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, plejehjem eller andre institutioner til kommunens borgere.

Andre projekter drejer sig om renovering eller ombygning af kommunernes eksisterende institutionsbygninger, eksempelvis for at forbedre indeklimaet eller reducere energiforbruget.

Læs mere om ØLLGAARDs rådgivning inden for renovering og energioptimering eller se nedenstående eksempler på projekter, hvor ØLLGAARD har været rådgiver på institutionsbyggerier.

Udvidelse af specialskole

Heerup Skole er en specialskole i Vanløse. Skolen er nyindrettet og bygget til 82 elever og ca. 100 ansatte. Den udvides med yderligere 40 pladser til børn i samme målgruppe.

Læs mere
Tag- og asbestrenovering på fredet bygning

Tag- og asbestrenovering på fredet bygning, der anvendes som daginstitution og behandlingssted for børn med motoriske udfordringer. Bygningen skulle være i drift under arbejdets udførelse.

Læs mere
Ny integreret institution i CLT

Nybyggeri af 2000 m2 integreret daginstitution på Roskildevej 16 i Hillerød. Den nye daginstitution skal have en kapacitet 50 børn i alderen 0-2 år og 100 børn i alderen 3-6 år.

Læs mere
Renovering af og og tilbygning til Osted Skole

Renovering og ombygning af Osted Skole med tilbygning af børnehus. Projektet tager udgangspunkt i en helhedsplan, der sikrer bæredygtig arealanvendelse, optimering af vedligeholdelsesbudgettet og modernisering af læringsmiljøet.

Læs mere
Børnehuset Gyldensten

Om- og tilbygning af tidligere specialskole til ny daginstitution i Frederikssund. Projektet omfatter 397 m2 ombygning og renovering samt 480 m2 nybyggeri.

Læs mere
Renovering af ældreboliger

Ombygning og renovering af 146 1-plans boligenheder med støtte fra Landsbyggefonden. Projektet omfatter renovering af køkken, badeværelse, tag og ventilation samt ombygning af en række 2-værelses boliger til 3 værelser.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk