Kultur og idræt

ØLLGAARD er med som rådgivende ingeniør, når der nybygges eller ombygges og renoveres på private og offentlige sportsanlæg og kulturfaciliteter.

Se eksempler på nogle af de kultur- og idrætsprojekter som ØLLGAARD har været med på eller kontakt partner Claus Lind, hvis du vil høre mere om ØLLGAARDs rådgivning.

Nænsom istandsættelse af fredet ejendom

I 2022 trængte klimaskærmen på Fuglsanghus til renovering. I den forbindelse blev ØLLGAARD bedt om at besigtige ejendommen, analysere og finde årsagerne til skaderne og projektere en nænsom istandsættelse med minimale indgreb af hensyn til ejendommens fredningsstatus.

Læs mere
Tagrenovering på Grundtvigskirken

Tagrenovering med udskiftning af i alt 14 samlekar i kobber efter gentagne problemer med vandindtrængen i Grundtvigskirken på Bispebjerg bakke.

Læs mere
Nybygget spejderhus

Nybyggeri af 445 m2 moderne, multifunktionelt spejderhus på Brønshøjvej 29 i København. Spejderhuset er projekteret som bæredygtig industriel arkitektur.

Læs mere
Helhedsplan for Jægerspris Skole og Bibliotek

Helhedsplan med ombygning og ny indretning af skole, to specialskoler og bibliotek i Jægerspris. Projektet udføres i hovedentreprise.

Læs mere
Renovering af Gladsaxe Kirke

Renovering og klimasikring af kælderetage samt renovering og fornyelse af kloaksystem på kirkegård

Læs mere
Ombygning af Sdr. Asmindrup Kirke

Sdr. Asmindrup Kirke er en romansk kirke opført i kampesten og frådsten i 1155, som menighedsrådet ønsker åbne for flere kulturtilbud.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk