10 år med dedikeret ledelse

I ti år har ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører haft en direktør, der er lige så passioneret omkring ledelse, forretningsudvikling og kommunikation, som ingeniørerne er omkring deres bygge- og anlægstekniske faglighed.

Den 9. marts 2019 er det 10 år siden Birgit Øllgaard tiltrådte som administrerende direktør – og fra 2017 også partner – i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører. I denne periode har virksomheden udviklet sig fra en traditionel vidensrådgiver til en moderne arbejdsplads dedikeret til de tekniske fag og med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og interesser.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører blev grundlagt i 1902 af G.R. Øllgaard, og de næste 100 år var virksomheden i familiens eje. I starten af det nye årtusinde blev ejerkredsen udvidet med nye partnere, der alle er aktive i virksomheden, og i 2009 besluttede de at ansætte en professionel og dedikeret direktør.

Birgit Øllgaard er fjerde generation efter virksomhedens stifter, og hun havde 16 års erfaring med forretningsledelse, økonomi og markedsføring fra internationale mærkevarevirksomheder. Med afsæt i og respekt for den passionsdrevne faglighed, som altid har kendetegnet ØLLGAARD, har Birgit Øllgaard sat fokus på forretningsudvikling, økonomi og kommunikation og stået i spidsen for en modernisering, så partnerne og medarbejderne har de rammer og redskaber, der skal til for at fremtidssikre virksomheden og optimere driften. Resultatet er at ØLLGAARD fremstår som en attraktiv samarbejdspartner og en arbejdsplads, der formår at tiltrække og fastholde de bedste teknikere og ingeniører inden for kerneområderne byggeri og forsyning.

– Under Birgit Øllgaards ledelse har ØLLGAARD realiseret 10 års kontinuerlig vækst og samtidig gennemgået en omfattende professionalisering. ØLLGAARDs strategiske og faglige platform er styrket og fokus på kunder, organisation og medarbejdere er fastholdt, så virksomheden i dag har et stærkt udgangspunkt for fortsat fremdrift, udtaler Ditte Kirstein Brammer, der er næstformand i ØLLGAARDs bestyrelse og strategisk rådgiver i Brammer & Co.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk