Building Awards 2019

Torsdag den 7. november blev der afholdt Building Awards 2019, og den første vinder, der blev kaldt på scenen var ONV Arkitekter og We Do Democracy. De vandt projektudviklingsprisen for VenligBolig+, som netop er blevet opført på Frederiksberg. Projektudviklingsprisen gives til et projekt, der er igangsat eller færdiggjort inden for de seneste fem år, og til en virksomhed, som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område, så det skiller sig ud. Projektudviklingsprisen kigger på hele projektet – fra udvikling af ideen til den faktiske opførelse af nybyggeri til bolig, industri eller erhverv. Projektet skiller sig ud ved at bringe ny værdi til et område samtidig med, at der er tænkt på arkitektur, funktion, entrepriseforhold, plan- og miljøforhold, bæredygtighed, omgivelser og tilgængelighed.

Begrundelsen for valget af ONV Arkitekter og We Do Democracy er, at “Vinderprojektet skaber fællesskaber til ældre, singler, udsatte, studerende, lavtlønnede og nye danskere og er på samme tid en boligform, hvor der er tænkt bæredygtige løsninger ind. konceptet er et godt eksempel på, hvordan man skaber billige boliger, som udfylder et behov for mindre, smartere og bedre boligtyper.

Ved prisuddelingen takkede ONV bygherre, entreprenør og det øvrige rådgiverteam, herunder ØLLGAARD, der fik lov at være med på scenen for at modtage prisen.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk