Julepynt på kontoret

Julepynt er noget af det, der skiller vandene på mange arbejdspladser. Således også hos ØLLGAARD hvor visse kontorer kappes  om at fylde lamper, vægge og vindueskarme med julemænd og plastiksne. Udsmykningen kan være vild, vanvittig og voldsomt kreativ, men den 1. januar skal den være væk.

Det startede med et par små kravlenisser, men over tid har juleudsmykningen i ØLLGAARD udviklet år for år, så vi nu starter december med en konkurrence om hvilket kontor, der har den flotteste julepynt. Nogle stiller godter frem og henter glaskugler og gamle nisser ned fra loftet. Andre går amok i julekalendere for voksne og tryller kollegerne om til kravlenisser. Og så er der dem, der finde på noget helt nyt hvert år, som f.eks. en dynamisk juleinstallation med en nissekone, der er faldet ud over bordkanten, fordi arbejdsmiljønissen har trukket huen ned over øjnene. Heldigvis bliver nissekonen reddet af sin faldsikring, men det er selvfølgelig en hændelse, der skal undersøges til bunds. Derfra udvikler historien sig dagligt til stor morskab for de omkringsiddende. Det skal jo være lidt sjovt, når det er december.

PS. Vi har også kontorer uden en eneste grangren, hvis du hører til dem, der foretrækker en arbejdsplads uden unødig pynt.

 

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk