En svævende fornemmelse

Som konstruktionsingeniør er det altid spændende at se de beregninger og tegninger, vi har udarbejdet på kontoret, blive til vægge og etagedæk. Det er ved at ske for den nye 4000 m2 store administrationsbygning ved Universitetssygehuset i Køge, hvor de præfabrikerede betonelementer nu er på plads, så vi kan se konturerne af den færdige bygning.

Billedet er taget inde fra den kommende gårdhave, og det viser konferencerummet med det karakteristiske udhængte atrium. Det er meningen, atriet skal have en let og svævende fornemmelse. En opgave, der er løst på den udførelsesmæssigt letteste måde ved at ændre spændretningen for betonelementet under konferencerummet i forhold til resten af huset.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@ollgaard.dk