Jacob Munch Thomas bliver ny partner i ØLLGAARD

Vi er glade for at kunne byde Jacob Munch Thomas velkommen som ny partner i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S. Jacob har over 20 års erfaring som rådgiver, og har undervejs suppleret sin ingeniøruddannelse med HD 1. del. Hans primære arbejdsområde er projektledelse, projekteringsledelse og bygherrerådgivning med fokus på komplekse byggeprojekter.

Jacob har siden 2019 arbejdet med projekteringsledelse på HOFORs vandværksprojekter kaldet VXVV og er her med til at løse en væsentlig del af ØLLGAARDs opgave, der bl.a. omfatter projekteringsledelse, IKT-ledelse og bygherrerådgivning på V3VV, i samarbejde med et team af kollegaer og underrådgivere.

Jacob startede sin karriere i ØLLGAARD som nyuddannet ingeniør i 1999, hvor han arbejdede i Byggeafdelingen frem til 2008. Jacob vendte tilbage til ØLLGAARD i 2019 for at blive en del af Forsyningsafdelingen efter godt 10 års erfaring hos COWI, hvor han som seniorprojektleder arbejdede med projekteringsledelse og tværfaglig projektledelse.

Med udvidelsen af ejerkredsen sikrer vi den fortsatte balance mellem ØLLGAARDs forretningsområder på partnerniveau, så både byggeri og forsyning får den fokus, der er nødvendig for at fortsætte virksomhedens positive udvikling og vækst.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk