Nybyggeri i Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje er et nyt samlingssted for kunst og kultur, centreret omkring Gilleleje bibliotek og Gilleleje Bio. Projektets 3. etape erstatter en tidligere Irma-ejendom med nye gavlhuse, der skal have detailhandel og plejeboliger i stueetagen samt boliger på de øvrige etager. Det er tanken, at projektet skal afslutte Kulturhavn Gillelejes nye strøgforløb langs Søborg Kanal, og dermed skabe gode rammer for livet omkring kanalen.

Byggeriet udformes som en række tre-etagers huse, der forskyder sig i forhold til hinanden. Facaderne veksler mellem træbeklædning, mursten og pudsede overflader, så hvert hus får sin egen karakter.

ØLLGAARD har været ingeniørfaglig rådgiver på Kulturhavn Gilleleje 3. etape gennem hele projektforløbet. Vi har udarbejdet dispositionsforslag for konstruktioner, vvs og ventilation. Gennemført indledende energiundersøgelser og udarbejdet projektfor-
slag, hovedprojekt og myndighedsprojekt, inklusive brandstrategi, byggeandragende, statisk dokumentation, energiredegørelse. Derudover får vi ansvaret for tekniske fagtilsyn, mens projektet er under udførelse.

Projektomfang

Nybyggeri af 3.300 m2 med plejeboliger/detailhandel i stueetagen samt boliger på de øvrige etager.

Ydelser

Dispositionsforslag, projektforslag, myndighedsprojekt, hovedprojekt og tilsyn under udførelse.

Projektperiode

2016-2018

Bygherre

KG3 Gilleleje Aps med BYR-Gruppen som bygherrerådgiver

Arkitekt

Skovhus Arkitekter

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk