ØLLGAARD cykler til arbejdet

Hvert år i maj deltager ØLLGAARD i ‘Vi Cykler til Arbejdet’ initiativet, og som regel lykkes det at stille flere hold, der konkurrerer indbyrdes.

Holdene sammensættes omhyggeligt, så de står stort set lige med hensyn til forventede antal cykeldage, så det er de små marginaler, der skiller vinderne fra taberne. Således var der også i 2019 kamp om placeringerne til det sidste. To hold kom op på 105 cykeldag ud af 147 mulige og det tredje hold lå kun tre dage bagefter. Der var dog ikke nogen tvivl om, at ‘Cykelbanditterne’ havde fortjent den gyldne plastikpokal og titlen som årets hold, efter at de sammenlagt tilbagelagde 1.948,6 km i maj.

Der var også præmier til ‘Årets Pedaltramper’. En titel, der tildeles den person med flest cykeldage og flest kilometer på tælleren. Og ‘Årets Håb’ blev også belønnet, fordi det fortjener anerkendelse, når en ikke-cyklist kaster sig ud i udfordringen, og ovenikøbet taget dobbelt så mange cykeldage som forventet. Stort tillykke til alle vindere. Der er mulighed for revanche næste år.

På billedet har vinderholdet taget opstilling, og dem der ikke kunne være til stede under fotograferingen, er blevet klippet ind bagefter.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk