Projektleder – forsyning

ØLLGAARD søger en dynamisk projektleder, der kan være med til at fastholde og videreføre et af Danmarks bedste rådgiverteams inden for vandforsyning.

Er du ekspert i vandforsyning eller spildevand? Har du den faglige kapacitet, der er nødvendig for at kunne servicere vandsektoren med alt fra planlægning og bygherrerådgivning til detailprojektering og projektopfølgning? Kan du opbygge stærke kunderelationer og være en god inspiration for kollegerne. Så er jobbet som projektleder i et af landets bedste rådgiverteams inden for forsyning måske noget for dig.

Jobbet

ØLLGAARD er en af Danmarks ældste og mest velrenommerede rådgivende ingeniørvirksomheder med et stærkt fundament inden for vandforsyning. Den position ønsker vi at fasteholde og udvikle gennem seriøs rådgivning og et højt fagligt niveau. Du får en afvekslende hverdag med mange spændende og udfordrende opgaver.  Du bliver en del af en flad organisation, hvor du selv kan være med til at præge udviklingen, både inden for salg og service, og når det gælder de fagområder, metoder og værktøjer, vi skal benytte fremover. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Bygherrerådgivning og projektledelse for offentlige og private vandforsyninger.
  • Planlægning og ressourcestyring af projekter vedrørende vandforsyning og/eller spildevand, herunder vandforsyningsplaner,  ledningsnetrenovering og brandberedskab.
  • Projektering, udbud og tilsyn af vandværker, vandbehandlingsanlæg, SRO, ledningsanlæg, rørinstallationer, bygværker og pumpeinstallationer.
  • Forhandlinger med myndigheder og entreprenører.
  • Udvikling af nye og eksisterende kunder.

Dine kompetencer

  • Du er uddannet ingeniør og har mindst 5 års projektledererfaring inden for forsyning fra rådgiverbranchen.
  • Du er fagligt og teknisk velfunderet med ambition om at levere kvalitet hver gang.
  • Du har et godt humør, er udadvendt og vellidt blandt kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
  • Du har lyst til at bidrage til et stærkt fagligt fællesskab og et inspirerende arbejdsmiljø.
  • Du er velformuleret på dansk i skrift og tale.

Ansøgning

Send dit CV og en ansøgning til job@nullollgaard.dk mærket “Projektleder – forsyning” hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og indkalder løbende til samtaler.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og partner Anders Christiansen på 39 61 01 61. Du kan også læse mere om, hvordan det er at arbejde i ØLLGAARD her.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tænker i kreative helhedsløsninger. Vi er 45 engagerede kolleger mellem 18 og 80 år, der hver dag bruger vores tekniske faglighed på at afdække muligheder og finde de løsninger, der bedst opfylder bygherrens ønsker og behov. Vores motto er, at (næsten) alt kan lade sig gøre.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk