Flytning af Metalvarefabriken Baltic

Inden flytning af Metalvarefabriken Baltic kortlagde ØLLGAARD det eksisterende produktionsanlæg for at undgå produktionsstop og sikre et funktionelt layout af den nye fabrik.

Metalvarefabriken Baltic er en familieejet virksomhed, der fremstiller metalspande til farve- og lakindustrien i hele verden. Efter knap hundrede år på samme adresse ønskede Baltic at flytte produktionen til mere tidssvarende lokaler.

For at forhindre et længere produktionsstop med tab af ordrer og kunder i forbindelse med flytningen blev ØLLGAARD bedt om at kortlægge det eksisterende produktionsanlæg. Alle processer, installationer og maskiner blev registreret i en database, så informationerne kan bruges til at sikre et funktionelt layout af den nye fabrik.

Samtidig gennemførte ØLLGAARD en grundig byggeteknisk gennemgang af flere nye lejemål for at redegøre for bygningens og installationers stand og egnethed til Baltics fremtidige produktion. Målet er at optimere flytteprocessen, så den i princippet kan klares uden produktionsstop.

De samlede registreringerne fungerer som en drejebog for projektet. På den baggrund har Baltic valgt selv at gennemføre flytningen.

Projektomfang

Flytning af fabrik med produktionsstop på kun 48 timer.

Ydelser

Kortlægning at alle installationer, maskiner og processer i eksisterende produktionsforløb. Byggeteknisk gennemgang af nyt lejemål.

Projektperiode

2014

Bygherre

Metalfabriken Baltic A/S

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk