Partnerne er fra venstre: Leif Frandsen Macheel, Christian Foldager, Claus Lind, Anders Christiansen og Jørgen Øllgaard med Birgit Øllgaard i front.

ØLLGAARD styrker ejerkredsen

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører har udvidet partnerkredsen. Styrkelsen understreger den positive faglige og kommercielle udvikling inden for forretningsområderne byggeri og forsyning.

ØLLGAARD blev grundlagt af G.R. Øllgaard i 1902 og var i familiens ejerskab frem til 2001, hvor en bredere partnerdrevet ejerstruktur blev indført. Ejerkredsen består af faglige fyrtårne, der alle er aktive i virksomheden, og den er netop blevet udvidet med to nye partnere, Birgit Øllgaard og Christian Foldager.

Birgit Øllgaard er fjerde generation efter grundlæggeren og har været i ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører som administrerende direktør siden 2009. I den periode har hun skabt solide strategiske, organisatoriske og økonomiske resultater, og ØLLGAARD udviser en stabil, kontrolleret vækst. Der er kommet øget fokus på at etablere, fastholde og udbygge gode kunderelationer, og ØLLGAARD er blevet mere synlig i markedet. Birgit Øllgaard er ikke ingeniør, men bruger sin baggrund inden for økonomi og markedsføring til at arbejde målrettet med strategi og forretningsudvikling. Birgit Øllgaard er desuden aktiv i branchesammenhæng, fra 2010-2014 var hun medlem af bestyrelsen for FRI, og hun har et stort netværk af beslutningstagere både i og uden for branchen.

Christian Foldager har gennem de sidste 4 år arbejdet som konstruktionsingeniør og leder i ØLLGAARD. Han har kommercielt drive og stærke kompetencer inden for ombygning og renovering, der er en vigtig del af ØLLGAARDs forretning. Christian Foldagers fokusområde er den ældre bygningsmasse, herunder specielt fredede og bevaringsværdige bygninger, og han har blandt andet været ansvarlig for renovering af de ikoniske tårne på Søtorvet i København og ombygning af et fredet jagtslot på Amager. Han er således et stærkt supplement til de øvrige partnere inden for byggeri.

– Med udvidelsen af ejerkredsen styrkes ØLLGAARDs strategiske og faglige platform. Gennem samtidigt fokus på kunder og medarbejdere sikres virksomhedens fortsatte udvikling og fremdrift, udtaler Ditte Kirstein Brammer, der er næstformand i ØLLGAARDs bestyrelse og strategisk rådgiver i Brammer & Co. ØLLGAARD har gennem hele sin levetid været drevet af stærk faglig interesse og engagement. Medarbejderne brænder hver især for at arbejde kreativt med at skabe holdbare tekniske løsninger, der imødekommer bygherrer og arkitekters krav, ønsker og visioner.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk