Kombineret tennis- og skøjtehal i Rødovre

Rødovre Kommune ønskede en ny skøjtearena og en ny tennishal, men pladsen var begrænset. Derfor fandt man på at sætte de to bygninger oven på hinanden.

Det spektakulære projekt blev udarbejdet i tæt samarbejde mellem ØLLGAARD og ONV Arkitekter. De valgte sammen med bygherren at placere bygningen på parkeringspladsen ved den eksisterende skøjtehal, så visse installationer kunne genbruges. Udfordringen med lægge to haller med meget forskellige varme og fugtforhold oven på hinanden blev løst gennem en speciel dækkonstruktion.

På den måde har Rødovre fået en skøjtehal i amerikanerstørrelse, hvor kommunens ungdomsafdeling kan træne, samt tre idendørs tennisbaner. De to haller fungerer som separate bygninger med egne indgange og flugtveje.

Projektomfang

Nybyggeri af skøjtehal og tennishal oven på hinanden med separate omklædnings- og møderum. Bygningen har et samlet areal på 4.400 m2.

Ydelser

ØLLGAARD har deltaget i projektet fra ide- og skitsefasen. Myndighedsbehandling. Projektering. Projektledelse af alle ingeniørdiscipliner. Og løbende opfølgning under udførelsen.

Projektperiode

2008-2009

Bygherre

Rødovre Kommune

Arkitekt

ONV Arkitekter

Totalentrepenør

EK Entreprise A/S

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk