Teknisk Due Diligence

ØLLGAARD udfører teknisk due diligence på kontorejendomme for et af Skandinaviens største børsnoterede ejendomsselskaber.

Castellum er et af Sveriges største børsnoterede ejendomsselskaber med en ejendomsværdi på omkring 76 milliarder kroner. Virksomheden ejer blandt andet en stribe erhvervsejendomme i Danmark, og ejendomsporteføljen er i forsat vækst. For Castellum er det vigtigt at sætte sundhed, trivsel og den samlede oplevelse af en funktionel arbejdsplads i centrum.

En stor del af Castellums ejendomme i København er moderne kontorer med adresse i havneområdet nær centrum. Virksomheden tilbyder også kontorer i Storkøbenhavn og ejendomme til lager og logistik i den vestlige del af hovedstadsområdet.

ØLLGAARD er teknisk bygherrerådgiver for Castellum i København og har gennemført due diligence med gennemgang af installationer, ventilation og indeklima på en lang række bygninger. Hver gennemgang udmønter sig i en rapport med oversigt over, hvad der skal gøres for at faciliteterne lever op til Castellums krav til indeklima, komfort og bæredygtighed.

Vi har indtil videre gennemgået bygningerne på Roskildevej 22, Havneholmen 25 Tower, Havneholmen 27-29 Atrium, Kay Fiskers Plads 9 Neroport, Nansensgade 19, Støberigade 12-14, Kalvebod Brygge 39-41, 43 og 45, Dynamopark, Roholmsvej 19, Stensmosevej 17 og Støberigade 17 i Albertslund og Helgeshøj Alle 38.

Projektomfang

Gennemgang af foreløbig 100.000 m2 kontorejendomme samt lager og logistikbygninger i Storkøbenhavn.

Ydelser

Teknisk due diligence med gennemgang af installationer, ventilation og indeklima.

Bygherre

Castellum

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk