Tilsyn

Fagtilsynet foretages for at sikre, at det, der er projekteret, bliver udført korrekt og omhyggeligt på pladsen.

Hos ØLLGAARD foretages fagtilsynet af de medarbejdere, der har viden, erfaring og kompetence inden for netop det fagområde, der er aktuelt i udførelsen.

På lidt større sager udarbejdes altid tilsynsplaner inden opstart af arbejdet. Tilsynsplanerne sikrer, at alle de udførelsesmæssigt kritiske forhold i projektet udføres korrekt og besigtiges af de relevante medarbejdere.

Renovering af trykforøgerstation

Totalrenovering af eksisterende trykforøgerstation med nyt pumpeanlæg samt tre nye ø400 ledninger i 1,5-2 meters dybde forud for idriftsættelse af Frederiksberg Forsynings nye vandværk.

Læs mere
Facility management for ejerforening i Hellerup

Facility Management for Ejerforeningen St. Taffelbay med 160 lejligheder på Phistersvej og Vingårdsalle i Hellerup

Læs mere
Renovering af Søndersø Ventilbygværk

Søndersø Ventilbygværk er et forsyningskritisk knudepunkt, der forsyner 1/3 af HOFORs forsyningsområde. Bygningen er fredet, men anlægget skulle moderniseres med henblik på fremtidig tilslutning af Værket ved Søndersø.

Læs mere
Transformation af tidligere kontordomicil

Transformation af tidligere kontordomicil til luksuslejligheder, butik og restaurant. Bygningen fra 1901 er bevaringsværdig.

Læs mere
Ombygning af Usserød Skole

Ombygning og tilpasning af eksisterende bygninger fra 1996 i forbindelse med overgangen fra tre til to spor på Usserød Skole i Hørsholm. D

Læs mere
Renovering Høje Gladsaxe

Betonrenovering af 2000 lejligheder fordelt på fem 16-etagers blokke, to 9-etagers blokke og en række lavhuse i Høje Gladsaxe

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk