3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Civilingeniør (konstruktioner) f. 1991

Ansvar
ØLLGAARD er en virksomhed, hvor man også som relativt nyuddannet har mulighed for at få et stort ansvar. Ledelsen er ikke bange for at uddelegere opgaver og ansvar, men de står selvfølgelig til rådighed med den vejledning og sparring, man har brug for.

Seriøsitet
ØLLGAARD er en meget seriøs virksomhed. Man springer ikke over, hvor gærdet er lavest, selvom en sag er presset på tid og økonomi. Opgaverne skal gøres helt færdige, og de skal løses ordentligt. Virksomheden går ikke på kompromis med den faglige kvalitet.

Plads til udvikling
ØLLGAARD er ikke større, end at der stadig er plads til udvikling. Der er ikke firkantede rammer med faste regler for, hvordan og med hvilke metoder en opgave skal løses. Medarbejderne får plads til at komme med deres bud på en fornuftig løsning, når en opgave kræver nytænkning. Så selvom ØLLGAARD er Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, er den meget forandringsvillig og indstillet på at ændre procedurer og indføre nye metoder. Man følger ikke bare det samme spor, som man har fulgt de sidste hundrede år.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk