3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Civilingeniør (installationer) f. 1986,

Alsidighed
Det er et meget alsidigt arbejde. Jeg sidder ikke og designer rørbassiner til nybyggeri dag efter dag efter dag men får lov til at sprede mig over alle de faglige discipliner, hvad end det er vand, varme, ventilation, kloak eller afløb. Det giver et stort overblik over mange typer projekter. Jeg kan godt lide den spredning og at have mange bolde i luften.

Ansvar
Der gik ikke lang tid fra ansættelsen, til jeg var ude til byggemøder og tilsyn og havde dialogen med entreprenører og håndværkere. Vi har hver især vores egne projekter, som vi følger fra start til slut. Derfor føler jeg et stort ansvar.

Vi gør hinanden klogere
Jeg er en del af et mindre installationsteam, hvor vi er meget forskellige med hensyn til uddannelse og erfaring. Vi kan alle sammen noget forskelligt, så vi supplerer hinanden godt. Det er vigtigt, at vi kan gøre hinanden klogere.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk