Udbygning af Slotsarkaderne i Hillerød

Udbygning af Slotsarkaderne i Hillerød med ca. 2100 m2 butiksareal og 13 ungdomsboliger på sammenlagt 340 m2. Den nye bygning ligger på et tidligere P-areal, og skal sammenbygges både med de eksisterende butiksarkader og den nyklassicistiske bygning fra 1895, der ligger ud til gågaden Slotsgade.

En af udfordringerne i forbindelse med projektet har været sammenbygningen af tre bygningskroppe i forskellige højder. Samtidig har bygherren og H&M, der skal overtage butiksarealet, hver sit standard byggeprogram med divergerende normer for de tekniske installationer, og disse normer skal overholdes.

Byggeriet er opført som totalentreprise af Byggeselskabet Paulsen. ØLLGAARD har været ansvarlig for udarbejdelse af dispositionsforslag, projektforslag, myndighedsprojekt, projektopfølgning og fagtilsyn under udførelse for VVS-projektet, ligesom vi har løst diverse ad hoc opgaver som f.eks. beregning af luft- og kølemængder.

Projektomfang

Tilbygning på 2.400 m2 til Slotsarkaderne i Hillerød. Den nye bygning består af et stort butiksareal med ungdomsboliger på toppen.

Ydelser

Alle rådgivningsydelser for VVS projekt og beregning af luft- og kølemængder.

Projektperiode

2016-2018

Bygherre

Danica Ejendomsselskab ApS

Arkitekt

Ak83 arkitekter a/s

Totalentrepenør

Byggeselskabet Paulsen A/S

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk