Flere nyheder

Samlet oversigt over de seneste nyheder fra ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

5 ud af 6 stjerner til “prunkløs og præcis bygningskunst”

Berlingske Tidende har haft deres arkitekturredaktør ude at se på den nye spejderhytte i Brønshøj. Han giver projektet fem ud af seks stjerner for "højt humør og tro på det umulige

Læs mere
Transformation

Præstegården i Hejls, der er fra 1817, skulle ombygges fra præstebolig til menighedshus. I den forbindelse blev de bærende konstruktioner forstærket med to dobbeltbjælker, og alene det, at få bjælkerne ind midt i bygningen, var et projekt i sig selv

Læs mere
Kort til forsyning

ØLLGAARD har udarbejdet tegningsdokumentation, der giver driften af vandforsyningen i København et visuelt overblik over hele forsyningsnettet i hovedstadsområdet.

Læs mere
Rejsegilde på Osted Skole

Fredag var der rejsegilde på opførelsen af et nyt børnehus til Osted Skole. Projektet, der også omfatter renovering af eksisterende bygninger skal certificeres til DGNB guld.

Læs mere
Vellykket betonrenovering af almene boliger

Siden 2016 har ØLLGAARD arbejdet med betonrenovering af 2000 almene boliger i Høje Gladsaxe. Nu har TI kvalitetssikret indsatsen med meget flot resultatet.

Læs mere
VUNDET: Rammeaftale med lufthavnen

Vi er umådeligt glade for at have indgået en 2-årig rammeaftale med Copenhagen Airports A/S. Den første opgave er allerede i gang. Det tegner godt for det videre samarbejde.

Læs mere
VUNDET: Rammeaftale vandforsyning

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører har tidligere arbejdet sammen med Lyngby-Taarbæk Forsyning. Derfor er vi utroligt glade for, at vi har vundet en 2-årig rammeaftale, så vi kan fortsætte det gode samarbejde.

Læs mere
Optimering af varmeanlæg

Teknisk set har varmecentraler gennemgået en rivende udvikling. Derfor kan mange etageejendomme opnå meget højere varmeeffektivitet for en relativt beskeden investering, hvis de optimerer varmeanlægget.

Læs mere
Ny hytte til spejderne i Brønshøj

Efter mange år som husvild har Danmarks største spejderguppe endelig fået nyt hjem og er flyttet ind i en nyopført spejderhytte på vandtårnsgrunden i Brønshøj.

Læs mere
Renovering af pumpestation

Pumpestationen Ved Amagerbanen var efter næsten hundrede års brug i en sørgelig forfatning, men efter en gennemgribende renovering og ombygning, er både bygning og omgivelser nu i tiptop stand

Læs mere
Indvielse på ombygget skole

Torsdag den 12. august 2021 var der indvielse af de nye uderum på Kirke Hyllinge Skole, hvor en nedslidt bygning er blevet revet ned for at skabe plads til de nye udearealer.

Læs mere
ØLLGAARD genvandt rammeaftale med HOFOR

Vi er umådeligt glade for og stolte af, at vi har genvundet rammeaftalen med HOFOR om Teknisk rådgivning 2021+ Delaftale 1 – Vand. Vi har haft rammeaftalen siden 2017, og det har afstedkommet en masse spændende opgaver.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk