Flere nyheder

Samlet oversigt over de seneste nyheder fra ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Longlistet til Renoverprisen 2024

Vi er megastolte af, at vores store transformationsprojekt på Hellebæk Klædefabrik er blevet indstillet til Renoverprisen 2024. Nu håber vi på at klare cuttet og blive blandt de 6 finalister, der går videre i konkurrencen.

Læs mere
VUNDET: Nyanlæg af transmissionsledning

ØLLGAARD har god erfaring med teknisk rådgivning ifm. nyanlæg af transmissionsledninger. Nu kommer alle kompetencer igen i spil ved anlæg af en ny ledning mellem København og Dragør.

Læs mere
VUNDET: Ny daginstitution i Vinge

Sammen med RUM Arkitekter skal vi i gang med at bygge en ny integreret institution med plads til 114 børn i alderen fra 0-6 år i Vinge. Bygherren, Frederikssund Kommune, kender både Rum og ØLLGAARD fra tidligere samarbejder.

Læs mere
VUNDET: Rammeaftale med Bygningsstyrelsen

Nu er vinderne af Bygningsstyrelsens rammeaftaler om totalrådgivning fundet, og Vilhelm Lauritzen Architects har i team med ØLLGAARD, INGENIØR'NE, Kjaer & Richter samt Sted By og Landskab vundet aftalen for Region Hovedstaden.

Læs mere
Bedre balance mellem udvikling og bevaring

Substrata har med hjælp fra ØLLGAARD udviklet et nyt værktøj, der skal fremme cirkulært byggeri ved at balancere udvikling og bevaring i bebyggelser, der ikke lever op til traditionelle bevaringskriterier.

Læs mere
Præmieret af Københavns Kommune

Hvert år siden 1903 har Københavns Kommune præmieret smukke bygninger, bymiljøer og anlæg. Den 15. maj fandt præmieoverrækkelsen for 2023 sted i Dansk Arkitektur Center, og blandt de præmierede var spejderhuset i Brønshøj.

Læs mere
Første præ-certificering med Platin på vej i Hellebæk

Hellebæk Klædefabrik er den første beboelsesejendom i Danmark, der opnår DGNB platin præ-certifikat i kategorien ‘Nye bygninger og omfattende renoveringer'. Vi er stolte af at være en del af rådgiverteamet på projektet.

Læs mere
Ny partner i ØLLGAARD

Vi er glade for at kunne byde Jacob Munch Thomas velkommen som ny partner i ØLLGAARD. Med udvidelsen af ejerkredsen sikrer vi den fortsatte balance mellem ØLLGAARDs forretningsområder på partnerniveau.

Læs mere
Blødt vand i ledningerne på Frederiksberg

Fra 7. november er der blødt vand i hanerne på Frederiksberg, når Frederiksberg Forsynings nye vandværk tages i brug. ØLLGAARD har været rådgiver på ledningsarbejderne.

Læs mere
Nyt byrum på DTU

Kemitorvet bliver et nyt byrum og udendørs samlingspunkt på DTU Lyngby Campus, hvor der vil være plads til såvel intime møder som større events.

Læs mere
5 ud af 6 stjerner til “prunkløs og præcis bygningskunst”

Berlingske Tidende har haft deres arkitekturredaktør ude at se på den nye spejderhytte i Brønshøj. Han giver projektet fem ud af seks stjerner for "højt humør og tro på det umulige

Læs mere
Transformation

Præstegården i Hejls, der er fra 1817, skulle ombygges fra præstebolig til menighedshus. I den forbindelse blev de bærende konstruktioner forstærket med to dobbeltbjælker, og alene det, at få bjælkerne ind midt i bygningen, var et projekt i sig selv

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk