Vi søger endnu en dygtig
certificeret brandrådgiver (BK2)

Har du lyst til at blive en del af et lille specialiseret brandteam med ambitioner om at give vores kunder og samarbejdspartnere den optimale brandrådgivning. Så har du chancen nu, hvor vi søger endnu en certificeret brandrådgiver med en stærk faglig profil.

Vi tilbyder et udfordrende job med fokus på faglig udvikling og personlig trivsel
Du bliver en del af et lille team af certificerede brandrådgivere, der indbyrdes støtter og supplerer hinanden. Du får en afvekslende hverdag med brandrådgivning inden for alle projekttyper fra traditionelt nybyggeri i beton, stål og CLT til renovering og transformation af den eksisterende bygningsmasse, herunder fredede og historiske bygninger. Det vil være din opgave at udarbejde brandteknisk dokumentation i design-, projekterings- og udførselsfaserne. Undervejs i opgaveløsningen får du rig lejlighed til at udforme og videreudvikle det brandtekniske design og til sparring med kolleger om konkrete problemstillinger.

ØLLGAARD er en traditionsrig virksomhed med en dynamisk ledergruppe, der gerne går nye veje i bestræbelserne på at indfri vores fælles visioner. Vi tilbyder et godt job med stor frihed under ansvar. Det giver mulighed for at præge hverdagen og fokusere på de opgaver, du virkelig brænder for.

Du har et stort fagligt engagement
Du er certificeret brandrådgiver til brandklasse 2 og har et indgående kendskab til relevant lovgivning og standarder inden for brandområdet. Du følger interesseret med i den teknologiske udvikling inden for dit felt og nyder at bringe dine byggetekniske kompetencer i spil på nye spændende projekter.

I ØLLGAARD får du et tæt samarbejde med gode kolleger. Vi holder til i en hyggelig charmerende villa i Hellerup med højt til loftet og bordtennis i haven. Her skal det være sjovt at gå på arbejdet, for vi tror på, at den gode stemning forplanter sig til projekterne, så kunderne oplever os som en sympatisk, engageret og kompetent samarbejdspartner.

Ansøgning
Send dit CV og en ansøgning mærket ‘Certificeret brandrådgiver + dit navn’ til job@nullollgaard.dk. Du kan læse mere om, hvordan det er, at arbejder i ØLLGAARD her. Du er velkommen til at kontakte partner og fagleder Claus Lind på 21 43 75 61, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

www.ollgaard.dk

ØLLGAARD er Danmarks ældste ingeniør- og rådgivervirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og viden. Vi er 45 engagerede kolleger, der arbejder seriøst med at skabe de bedste løsninger for hver enkelt samarbejdspartner. På den måde har vi opbygget stærke kompetencer inden for vores kerneområder, som er forsyning, byggeri og energi.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk