Nybygning til Københavns Åbne Gymnasium

Københavns åbne Gymnasium ønskede at udbygge skolen med nye musiklokaler, lydstudier, øvelokaler og dansesal. Lokalerne samles i en sort boks i to etager med en indskudt etage til teknikrum.

Konstruktionen opføres med et bærende og stabiliserende system af præfabrikerede betonvægge-, dæk og bjælkeelementer. Bygningen har fladt tag og etagedæk som huldæk, der spænder mellem de bærende betonvægelementer. Der opsættes 15-25 m2 solceller på taget af den eksisterende bygning, så tilbygningen opfylder energirammen for bygningsklasse 2020.

Projektet blev udbudt som totalentreprise på baggrund af et projektforslag. Som rådgivende ingeniør for totalentreprenøren har ØLLGAARD væres ansvarlig for udarbejdelse af myndighedsprojekt og udførelsesprojekt. Vores ydelser omfattede blandt andet elementprojekt, fundament- og afløbsprojekt, statisk dokumentation, energiberegninger, indeklimasimulering, indeklimaberegninger.

Projektomfang

Nybyggeri af 446 m2 bygning til brug for musik-, idræt- og dramaundervisning på Københavns Åbne Gymnasium, Sjælør Boulevard 133 i Valby.

Ydelser

Myndighedsprojekt og udførelsesprojekt.

Projektperiode

2018-2020

Bygherre

Københavns åbne Gymnasium

Totalentrepenør

EK Entreprise

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk