Renovering af atriumgård

I 2011 fik Aurehøj Gymnasium en overdækning af bygningskompleksets indre gård, og Grønnegården, som atriet kaldes, er siden blevet skolens sociale samlingspunkt i pauser og rum for gruppearbejder. Desværre har atriet også haft problemer med vandindtrængning, hvilket i 2017 førte til en sag i Voldgiftsnævnet. Efter Voldgiftssagen har ØLLGAARD været ingeniørrådgiver for Aurehøj Gymnasium med ansvar for at udbedre skaderne.

Renoveringen af ovenlysvinduer i Grønnegården omfattede udskiftning af skimmelskadet gips and isolering, udskiftning af rådskadet rem, genetablering af aluminiumspaneler og montage af fugtstyret ventilation. Utætheder i rytterlys og vinduer er tætnet, og der er anvist løsninger på kuldebroproblematikken, så der ikke fremover dannes så meget kondens på indersiden af vinduerne.

ØLLGAARD har været bygherrerådgiver på opgaven med ansvar for indledende rådgivning, valg af entreprenør, projektering, tilsyn under udførelse og aflevering.

Projektomfang

Udbedring af skader på ovenlysvinduer i atriumgård på Aurehøj Gymnasium, Skolevej 7, 2820 Gentofte

Ydelser

Bygherrerådgivning herunder indledende rådgivning, projektering, valg af entreprenør, tilsyn under udførelse og aflevering.

Projektperiode

2017-2019

Bygherre

Aurehøj Gymnasium

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk