3 ting der kendetegner mit arbejde i ØLLGAARD

Civilingeniør Ph.D. f. 1981

Frihed og fleksibilitet
Jeg oplever stor frihed og fleksibilitet i arbejdet. Jeg planlægger selv mine opgaver med hensyn til, hvordan de skal løses og hvornår. Jeg er også med inde over honorarkalkulationen, så den tid, der er til at løse de enkelte opgaver, afspejler opgavens omfang og kompleksitet. Det giver et stort ansvar, men også frihed til selv at tilrettelægge arbejdet og f.eks. at arbejde hjemme, hvis et af børnene er syge. Og der er aldrig diskussion om ferie og fridage, hvis bare man flager det i god tid.

Alsidighed
Arbejdet bliver aldrig trivielt og ensformigt. Som installationsingeniør arbejder jeg med hele spektret af ventilation, VVS, energi og indeklima. Projekterne spænder fra en hurtig energimærkning til projektering af samtlige installationer i et nybygget lejlighedskompleks. Og som regel følger jeg projekterne gennem alle faser fra opstart over skitseprojekt og hovedprojekt til opførelse og aflevering.

Godt samarbejde
Vi har et rigtigt godt samarbejde. Internt i installationsteamet kan alle lave det meste, men vi har også hver især en niche, hvor vi er specielt stærke og kan hjælpe hinanden. Vi har travlt, men der er fokus på at det ikke må tage overhånd. Ledelse er ikke så langt væk eller så højt på strå, at det går ud over kontakten. Her er generelt en hyggelig atmosfære med en stille og rolig omgangstone og kloge, erfarne og hjælpsomme kolleger.

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk