Udvidelse og renovering af Frederiksgård Skole

Sammen med Emcon og Rørbæk & Møller Arkitekter har ØLLGAARD været bygherrerådgiver på ombygning og helhedsrenovering af Frederiksgård Skole i Vanløse.

Skolen ombygges til specialskole for psykisk og fysisk handicappede børn, udvides med fritidshjem og helhedsrenoveres.
Frederiksgård Skole er opført i 1934 af arkitekt Frits Schlegel. Bygningen har høj bevaringsværdi, og det er målet med en helhedsrenovering er at samle og koordinere indsatsen på forskellige områder som genopretning, modernisering, energirenovering, klimatilpasning, indeklima og tilgængelighed.

Som teknisk bygherrerådgiver har ØLLGAARD været med til at præcisere og prioritere hvilke opgaver, der skal indeholdes i helhedsrenoveringen fordelt på områderne genopretning, modernisering, energirenovering, klimatilpasning, indeklima og tilgængelighed.

Der er tilrettelagt en brugerproces med det formål at afdækker brugernes ønsker og behov. På det grundlag er det endelige byggeprogram udarbejdet. Byggeprogrammet skulle være så fyldestgørende, at en kommende rådgiver ikke skal have brugerinddragelse i deres proces.

Projektomfang

Helhedsrenovering af Frederiksgård Skole på 4153 m2, der skal ombygges til specialskole og udvides med fritidshjem på 750 m2.

Ydelser

Bygherrerådgivning, herunder registrering og indledende undersøgelser, definition af renoveringskategorier, programmering. Udbud, bedømmelse og forhandling med totalrådgiver. Granskning af entrepriseudbud.

Projektperiode

2016

Bygherre

ByK

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk