CLT byggeriBYGGERI

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stor erfaring inden for projektering og opførelse af nybyggerirenovering og ombygning af institutioner og bygninger af høj teknisk og arkitektonisk kompleksitet. Projekterne spænder fra mindre ombygninger til højt profilerede kulturhusbyggerier og børneinstitutioner.

Når vi hos ØLLGAARD projekterer og rådgiver om byggeri og bygninger er det altid med fokus på trivsel og godt miljø for de efterfølgende brugere. Ligeledes lægger vi stor vægt på, at byggeriet bliver udført således, at den efterfølgende drift og vedligeholdelse bliver så optimal som muligt.

Dette gøres ved at vi kombinerer vores store erfaring og tværfaglige viden omkring byggeri og byggeprocesser med vores ekspertise omkring indeklima, energioptimering og miljø. Dette giver i samspil gode, flotte og brugbare byggerier.

Vi har i samarbejde med private bygherrer, arkitekter og offentlige bygherrer medvirket til hundredevis af større og mindre byggerier, der efterfølgende har fungeret til stor glæde for både bygningsejere og brugere af bygningerne.

ØLLGAARDs medarbejdere er ingeniører, konstruktører og tekniske designere med speciale inden for konstruktioner og statikVVS, ventilationenergioptimering og bæredygtighed. Tilsammen dækker vi alle tekniske specialer og ingeniørmæssige ydelser.

Apotek og varemodtagelse

Ombygning af tidligere køkken, der indrettes til varemodtagelse og apoteksenhed på Sjællands Universitetshospital, Køge. Bygningen DGNB-certificeres ved anvendelse af DGNB Flex-ordningen.

Læs mere
Renovering af badeværelser i Vildtbanegård

Renovering af 432 badeværelser med udskiftning af installationer, mulig sammenlægning af toilet og bad, asbestsanering samt udskiftning af kvistvinduer i 12 boligblokke.

Læs mere
Transformation af industriejendom

Transformation af tidligere autoværksted i forbindelse med indretning af ny reception i Ældre Sagens domicil på Islands Brygge.

Læs mere
CLT tilbygning til Frederiksborg byskole

Bæredygtig udvidelse af Frederiksborg Byskole med en kombineret fritidsordningen og indskolingen i CLT.

Læs mere
Renovering af Pumpestation

Ombygning og renovering af pumpestation fra 1922. Pumpestationen består af en ventilbygning over terræn med kælder i to etager.

Læs mere
Tag- og asbestrenovering på fredet bygning

Tag- og asbestrenovering på fredet bygning, der anvendes som daginstitution og behandlingssted for børn med motoriske udfordringer. Bygningen skulle være i drift under arbejdets udførelse.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk