CLT byggeriBYGGERI

ØLLGAARD er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stor erfaring inden for projektering og opførelse af nybyggerirenovering og ombygning af institutioner og bygninger af høj teknisk og arkitektonisk kompleksitet. Projekterne spænder fra mindre ombygninger til højt profilerede kulturhusbyggerier og børneinstitutioner.

Når vi hos ØLLGAARD projekterer og rådgiver om byggeri og bygninger er det altid med fokus på trivsel og godt miljø for de efterfølgende brugere. Ligeledes lægger vi stor vægt på, at byggeriet bliver udført således, at den efterfølgende drift og vedligeholdelse bliver så optimal som muligt.

Dette gøres ved at vi kombinerer vores store erfaring og tværfaglige viden omkring byggeri og byggeprocesser med vores ekspertise omkring indeklima, energioptimering og miljø. Dette giver i samspil gode, flotte og brugbare byggerier.

Vi har i samarbejde med private bygherrer, arkitekter og offentlige bygherrer medvirket til hundredevis af større og mindre byggerier, der efterfølgende har fungeret til stor glæde for både bygningsejere og brugere af bygningerne.

ØLLGAARDs medarbejdere er ingeniører, konstruktører og tekniske designere med speciale inden for konstruktioner og statikVVS, ventilationenergioptimering og bæredygtighed. Tilsammen dækker vi alle tekniske specialer og ingeniørmæssige ydelser.

Nænsom istandsættelse af fredet ejendom

I 2022 trængte klimaskærmen på Fuglsanghus til renovering. I den forbindelse blev ØLLGAARD bedt om at besigtige ejendommen, analysere og finde årsagerne til skaderne og projektere en nænsom istandsættelse med minimale indgreb af hensyn til ejendommens fredningsstatus.

Læs mere
Udvidelse af Skt. Pauls Skole

Skt Pauls Skole ønskede en udvidelse og opgradering af faglokalerne. Bl.a. skulle der etableres en tilbygning til madkundskab.

Læs mere
Efterfundering af fredet skole

Efterfundering af baghus til fredet skolebygning på Linnesgade 2 i København med etablering af nyt terrændæk samt indvendig og udvendig renovering.

Læs mere
Nyt musikhus til Rødovre Gymnasium

Nybyggeri af musikhus med fællesrum til musikundervisning, personalerum, grupperum og to øverum med gode akustiske forhold. Den nye bygning opføres i forlængelse af Rødovre Gymnasiums eksisterende bygninger.

Læs mere
Transformation af historisk erhvervsområde

Helhedsplan for transformation af det tidligere Hellebæk Klædefabrik. Et historisk erhvervsområde til attraktive boliger, erhverv og kontorfællesskaber. Projektet har fokus på bæredygtighed og certificering til minimum DGNB GULD.

Læs mere
Apotek og varemodtagelse

Ombygning af tidligere køkken, der indrettes til varemodtagelse og apoteksenhed på Sjællands Universitetshospital, Køge. Bygningen DGNB-certificeres ved anvendelse af DGNB Flex-ordningen.

Læs mere

ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Strandvejen 128
2900 Hellerup

39 61 01 61
mail@nullollgaard.dk